Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #135 : Października 13, 2013, 12:33:05 » |
|
Zanim podjęliśmy jakiekolwiek działania postanowiliśmy nieco wystraszyć przeciwnika, w ramach wojny psychologicznej. Okazało się, że dinozaury wprawiają hamerykańców w straszną panikę. Oto dowód: http://www.youtube.com/watch?v=Q9ugFzxXpEE
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #136 : Października 13, 2013, 02:49:52 » |
|
Na szczęście dinozaury uciekają przed hałasem karabinów maszynowych i czołgów!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #137 : Października 13, 2013, 05:06:18 » |
|
Wytracili trochę amunicji na wsytraszenie dinozaurów. Szkoda, że panika nie utrzymała się u nich zbyt długo ale i tak pozwoliła nam na zabicie większej liczby wrogów. Jak na razie dalej ich nękamy.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #138 : Października 13, 2013, 06:33:30 » |
|
Może i straciliśmy trochę ludzi, ale to przez to, że niektórzy z naszych żołnierzy na dwa strzały zabijają tylko trzech wrogów! To niedopuszczalne braki w wyszkoleniu! Zewrzeć się i zniszczyć ostrzałem wszelkie przeszkody terenowe w okolicy! Powstańcy nie będą mieli się gdzie ukryć i zostanie im tylko otwarta walka!
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #139 : Października 13, 2013, 09:39:25 » |
|
Zabezpieczamy tyły i pomagamy w okrążeniu Joksymila.
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #140 : Października 14, 2013, 01:06:41 » |
|
Co za skandal, że nie pokonaliście jeszcze Człowieka-Konia! Weźcie w końcu lotnictwo. Te ruiny na Arkopolis i tak są mało warte.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #141 : Października 14, 2013, 01:57:37 » |
|
Lotnictwo to ja dopiero teraz z Aralii sprowadziłem, więc wcześniej nie mieliśmy możliwości ataku z powietrza. Dzisiaj rozpoczniemy blitzkrieg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #142 : Października 14, 2013, 02:09:01 » |
|
Zasadniczo to na południe od stolicy też jest lotnisko wojskowe, ale jeżeli wolicie z Aralii to sprowadźcie z Aralii.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #143 : Października 14, 2013, 04:17:58 » |
|
Bo myślisz, że ja wiem, że tam lotnisko wojskowe jest? Ja prostym znachorem jestem. Poza tym, to Aralia poniesie straty, a nie my, więc tym lepiej. Rozpoczęliśmy ostrzał artyleryjski pozycji amerykańskich ze wszystkich stron.  Otoczyliśmy również wroga ze wszystkich stron, liczbą 75 000 ludzi. Przygotowujemy się do rozpoczęcia bombardowania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #144 : Października 14, 2013, 04:28:20 » |
|
Ja po prostu nie wiedziałem, że w Aralii są jakieś samoloty. Pomijając oczywiście ten nasz jeden pułk. Tak czy inaczej nie mogę się wprost doczekać, aż mnie uwolnicie i będę mógł przebudować Arkopolis.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #145 : Października 14, 2013, 04:33:41 » |
|
W muzeach są.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #146 : Października 14, 2013, 05:50:25 » |
|
No wreszcie ludzie uzurpatora wpadli w naszą pułapkę! Przecież musimy wygrać co nie? Strzelać jak do kaczek, przecież to niewyszkoleni cywile!

[na stronie] mamy przejebane. Andrzeju, wiesz co robić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #147 : Października 14, 2013, 06:43:26 » |
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 14, 2013, 07:29:41 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #148 : Października 14, 2013, 07:01:47 » |
|
To koniec, przegraliśmy. Zbyszek wszystko gotowe? No dobra, żołnierze! Wiem, że wymagam od Was wielkiego poświęcenia, lecz czy chcecie żyć w ich niewoli i odbudowywać miasto, które z takim trudem zrównaliśmy z ziemią? Nie i właśnie dlatego proszę Was o to. Te pięć głowić nuklearnych każda o sile piętnastu megaton mają zostać odpalone w cztery strony świata i gdzieś jeszcze! Żołnierze, za wolność! Nie zapomnijcie o obejrzeniu filmu instruktażowego:
http://www.youtube.com/watch?v=UTdy1Yp1h5A
A my Panowie oficerowie szybko do bezpiecznego samochodu!

Wszystkie głowice nuklearne zostają odpalone w cztery strony świata i gdzieś jeszcze. Pole bitwy staje się piekłem gorszym od rządów uzurpatora Arkadiusza. Ginie 68 tysięcy obrońców stolicy i wszyscy żołnierze amerykańscy przebywający poza mobilnym bunkrem.
 No Zbyszku, poczekamy tutaj co się zdarzy, bo na zewnątrz jest za wysokie promieniowanie. Ciekawe czy ktoś od nich przeżył i tu przyjdzie. Wywieśmy jednak białą flagę. Masz jeszcze trochę tego bimbru?
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 14, 2013, 07:09:43 wysłane przez Joksymil I »
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #149 : Października 14, 2013, 07:05:45 » |
|
Ej no. A już zrobiłem w pajncie plan szturmu i miałem atakować. Czuję się poszkodowany.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|