|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #30 : Października 08, 2013, 07:35:47 » |
|
Przecież mówię że nie było jeszcze ataku.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #31 : Października 08, 2013, 07:39:38 » |
|
Sorka,jestem znerwicowany.Puls mi podskoczył do 250.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #32 : Października 08, 2013, 08:28:49 » |
|
Jesteśmy coraz bliżej. Poddajcie się póki macie czas!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #33 : Października 08, 2013, 08:57:40 » |
|
Wolimy zginąć niż się poddać łotrze !!!
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #34 : Października 09, 2013, 04:21:19 » |
|
W takim razie zginiecie! Dotarliśmy na przedmieścia Hirschbergu! Nie ma barykad, ale na wszelki wypadek posyłam grupę żołnierzy ZSKHiW, którzy przeszli na słuszną stronę!
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #35 : Października 09, 2013, 04:24:24 » |
|
Więc zginą oni śmiercią haniebną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #36 : Października 09, 2013, 05:41:16 » |
|
Jak to nie ma barykad? Patrzeć nie umiesz? Przecież na mapie zaznaczyłem ciołku.
PS.Twoja grupka zdrajców została rozstrzelana przez naszych snajperów i ogień karabinów maszynowych.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 09, 2013, 05:43:36 wysłane przez Tobiasz von Richtoffen-Deithven »
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #37 : Października 09, 2013, 05:59:27 » |
|
Mniemam, że barykady to te łuki obrony, które są wszędzie tylko nie od kierunku z którego przybywamy. Czyli się ich już pozbyłem, co za szczęście. W czasie gdy dziwacy z PMOB strzelali do mięsa armatniego, prawdziwi amerykańscy marines przegrupowali się i zaatakowali PMOB od zachodu, różowi znani ze swojej tępoty z uwagi na brak ichniejszych struktur dowodzenia zostali zmuszeni do odwrotu na południe.
Świetnie!, do boju żołnierze, gonić różowych, ale nie zbliżać się do wzgórza Arkopolis! Z pewnością jest tam masa snajperów, których załatwimy artylerią!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #38 : Października 09, 2013, 06:09:18 » |
|
O nie,PMOB dostaje łupnia......O nie,przegramy to  Tobiaszu,Pansy pomocy!!!! Chyba mam zawał......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #39 : Października 09, 2013, 06:10:56 » |
|
Myślę, że Hirschberg raz przetrwał Joksymila, to i drugi raz przetrwa. Ważniejsze jest to, aby mnie uwolnić!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #40 : Października 09, 2013, 06:12:57 » |
|
Oto ruchy naszych armii, fioletowe to Joksymil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #41 : Października 09, 2013, 06:15:47 » |
|
Jeszcze nie czas na walki, niech ten PMOB tam zajmuje im czas a my musimy jak najdłużej unikać walk i czekać na posiłki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #42 : Października 09, 2013, 06:25:53 » |
|
Hahahahaha żartowaliśmy! Z dwóch brzegów Weny wyjechały na niczego nieświadomych Hamerykańców wozy bojowe a za nimi masy piechoty z powiewającymi flagami rewolucji królestwa. Okrążeni Hamerykańce padali jak muchy i wszyscy dostali się do niewoli, widząc nasze wielkie zwycięstwo część dawnych dezerterów wróciła do jedynej prawdziwej armii. Tymczasem w centrum rozegrał się pokaz naszych sił lotniczych- samoloty zrzuciły setki bomb i wystrzeliły dziesiątki rakiet na siły Joksymila walczące z PMOBEM.Atak Rakietami  Szturmująca piechota  Atakujące pojazdy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #43 : Października 09, 2013, 06:30:36 » |
|
Tak wygląda teraz sytuacja Joksymila. Uzurpatorze, wiemy ze stać cię na więcej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #44 : Października 09, 2013, 06:34:37 » |
|
Czy smród unoszący się w powietrzu to zgniłe jaja są ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|