|
Erick Monde
|
 |
« : Października 07, 2013, 12:01:10 » |
|
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa dziedziczenia? Bo G.D. Antolejevicz nie pokazuje się w kraju, a ja chciałbym przejąć jego firmę Motobydło, a nie wiem czy mam prawo? I druga sprawa. wspomniany już G.D. Antolejevicz kupił swego czasu Red Star Corporation, ale w dziale Partie, przedsiębiorstwa i firmy jako właściciel widnieje S. Makłow. Czy mógłbym poprosić o zmianę właściciela na mnie i przeniesienia firmy Motobydło do działu Alcanthar. Trzecia sprawa- firma Alcanthar ma nowego właściciela (mnie) i nową nazwę- PROAR. Chciałbym aby Komisarz wprowadził zmianę nazwy firmy. To tyle, z góry dziękuję- Prezes Erick Monde-Kovacs
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Października 07, 2013, 05:18:09 » |
|
Motobydła nie może Towarzysz odziedziczyć, gdyż Gieorgij nie zapłacił mi w ciągu siedmiu dni, zatem firma nadal jest moja.
Makłow o ile wiem był zarządcą Rad Star, zatem nie zmieniałem.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #2 : Października 07, 2013, 05:24:25 » |
|
A z resztą nic nie wiem.Róbta co chceta ale jak Król się zgodzi bo ja się w tych sprawach nie orientuję.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Października 07, 2013, 05:28:43 » |
|
Nazwę zmieniono, tak samo jak właściciela Red Star.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #4 : Października 08, 2013, 02:52:30 » |
|
Motobydła nie może Towarzysz odziedziczyć, gdyż Gieorgij nie zapłacił mi w ciągu siedmiu dni, zatem firma nadal jest moja. Makłow o ile wiem był zarządcą Rad Star, zatem nie zmieniałem.
Ale Gieorgij kupił firmę. Firma Alcanthar odkupiła fabrykę za kwotę 26 tys loli. Siergiej Makłow będzie otrzymywał również 23% zysków z fabryki.
Makłow jest tylko wspólnikiem- ma niecałe 1/4udziałów, czyli większość dziedziczy Król, więc niech zmieni właściciela. Jeśli cena nie zmieniła się, to PROAR byłby chętny kupić Prosiłbym o przesunięcie: Tarczy do PROARu, żeby łatwiej mi było zarządzać. I prosiłbym uznać G.D. Antolejevicza za zmarłego, gdyż nie pokazywał się na forum od 13lipca (3miesiące). PROAR (dawny Alcanthar) i tak mam prawo przejąć bo byłem vice Prezesem. W rozmowie na gg Gieorgij dał mi wszelkie pełnomocnictwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Października 08, 2013, 02:55:27 » |
|
Jeżeli chodzi o Motobydł oto Gieorgij podpisał umowę, ale nie wpłacił należności w ciągu siedmiu dni. Firma pozostaje więc moja, choć jestem gotów po raz kolejny podpisać umowę.
Tarczę przesuwam, właściciela zamieniłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #6 : Października 09, 2013, 11:51:51 » |
|
To niech JKM poda na PW cenę- pogadamy. A co do Gieorgija, to może chociaż uznać go za zaginionego? Za pomoc dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Października 09, 2013, 03:19:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|