|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #45 : Października 28, 2013, 09:45:41 » |
|
Ramon jak ci aż tak zależy to mogę oddać :/
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #46 : Października 28, 2013, 09:51:05 » |
|
Na sprawy spółki mogę się zgodzić,ale na żadną partię nie będę wpłacał pieniędzy.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #47 : Października 28, 2013, 09:54:34 » |
|
Nie to nie, ale rozumiem cię.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #48 : Października 28, 2013, 10:28:13 » |
|
Tobiasz, dałeś prawie trzy razy więcej niż miałeś, więc odesłałem resztę. Pieniądze wpłynęły z TelSternu i KHiW.
Siergiejowi, proponuję wpłatę 10 000(może być mniej, ale przy tej liczbie najłatwiej policzyć). Wtedy TelStern i KHiW podzielą się między sobą pozostałymi kosztami i wpłacą po 170 000 loli.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #49 : Października 29, 2013, 03:38:15 » |
|
Ja po prostu chciałem dać więcej na przyszłość 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #50 : Października 29, 2013, 06:22:27 » |
|
Siergiej wpłacił już 10 000, więc możemy już wpłacić pozostałą część. To będzie 170 tys. loli Ty i 170 tys. loli ja.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #51 : Października 31, 2013, 07:32:14 » |
|
Wpłacam swoją część. Tobiasz, czekamy. Po dokonaniu wpłaty, rozpoczniemy przejdziemy do kolejnego tematu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #52 : Października 31, 2013, 10:02:38 » |
|
Prywatnych mam z 18 tyś
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #53 : Października 31, 2013, 11:06:17 » |
|
Ogólnie rzecz biorąc, to miałem na myśli KHiW ale w sumie, wyjdzie mi na korzyść, jeśli całość zapłacę z TelSternu, bo chcę się szybko pozbyć nadmiaru gotówki z tej firmy. W takim razie wpłacę też pozostałą część.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #54 : Października 31, 2013, 11:25:31 » |
|
Na niedzielę-poniedziałek mogę zrobić strukturę WORa (Wojsk Obrony Religii, już widzę te żarty na temat skrótu). Muszę też wiedzieć gdzie będą umieszczone określone jednostki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #55 : Października 31, 2013, 11:31:06 » |
|
Omówiliśmy więc wszystko, co dotyczyło budzmiryzacji i jej przeciwdziałaniu. Kwestia Kleinteilen wyjaśniła się sama i teraz przechodzimy do kolejnej ważnej sprawy, jaką jest utrata Hockerbergu. GW pozwoliło na jej zniszczenie, co jest, według mnie, pretekstem do zerwania umowy. Co Wy o tym sądzicie?
Co do WORa, to myślę, że realizację postanowień powinniśmy rozpocząć dopiero po zakończeniu obrad, żeby się nie mieszało. Inaczej nie będziemy się mogli skupić na konkretnych celach, a zaczniemy działać chaotycznie.
Co do skrótu, to nie będzie on pierwszy. Przecież mamy bank o nazwie ,,kabel".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #56 : Listopada 05, 2013, 08:18:10 » |
|
KRPW próbowało zniechęcić nas, tworząc imitację Górskiego Pierdolca, który miał rzekomo strzec Hockerbergu. jako, że oszust został zabity, możemy znowu myśleć o rozwiązaniu tej sprawy. Hockerberg jest zniszczony, więc Weerland nie będzie miał już z niego zbytnich korzyści i moglibyśmy im go zostawić i zbudować nowy ale to byłaby głupota, ponieważ to za nasze pieniądze górę postawiono. Powinniśmy się domagać jakiegoś odszkodowania, które wystarczy na naprawę Hockerbergu, a także jego zwrotu na stałe, ponieważ Weerlandczycy udowodnili, że nie potrafią zadbać o ten wspaniały obiekt. Jeśli działania ,,dyplomatyczne" nie poskutkują, załatwimy to inaczej. Są jakieś pomysły, dotyczące tego ,,dyplomatycznego" wyjścia? Musimy przede wszytkim ustalić wysokość odszkodowania i konkretne warunki, jakie Weerlandowi postawimy. Wreszcie to my będziemy rozdawać karty w tej rozgrywce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #57 : Listopada 09, 2013, 06:59:19 » |
|
Ktoś coś powie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #58 : Listopada 09, 2013, 10:09:25 » |
|
Nie wiem dokładnie co napisać, wybacz, popieram wszystko co powiesz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #59 : Listopada 09, 2013, 10:16:04 » |
|
Wybaczam, że jesteś posłuszny. Zaraz opiszę dokładniej co zrobimy. Kurde. Niech ktoś oprócz mnie wykaże jakąś inicjatywę wewnątrz partii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|