|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #210 : Sierpnia 13, 2014, 08:41:22 » |
|
Panie, co to za "h" w tytule w pierwszym poście?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #211 : Sierpnia 13, 2014, 09:01:51 » |
|
A to taka moja mała inwencja. Przykro mi, że ci się nie podoba.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #212 : Sierpnia 13, 2014, 09:07:33 » |
|
Przykro mi, że ci się nie podoba.
Na pocieszenie wysyłam ci jednego z moich wojowników. Nazywa się Ragnar. Lubi steki, bekon i zabijanie. 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #213 : Sierpnia 13, 2014, 09:13:11 » |
|
Dowiem się w końcu kto to Styrsman?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #214 : Sierpnia 13, 2014, 09:15:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #215 : Sierpnia 13, 2014, 09:17:10 » |
|
Interesujące. Być może w najbliższym czasie Król da mi te stanowisko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #216 : Sierpnia 13, 2014, 09:41:59 » |
|
Oto oficjalna mapa majątku Soligt.
Legenda: 1. Stocznie 2. Lotnisko 3. Hurtownia i wytwórnia Skoomy 4. Koszary 5. Fabryki Ursusa 6. Pałac Richtoffenów 7. Dom Drużyny Wojów, Strażników Jarla, miejsce zbierania się mieszkańców Jarldomu. Koło niego stoją budynki mieszkalne 8. Port 9. Drewniana palisada 10. Las. Czasami poluje tu Jarl 11. Sztuczny zbiornik z odpływem koło fabryk którym służy
Te kółko to pomnik.
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #217 : Sierpnia 14, 2014, 08:04:31 » |
|
Bardzo piękna mapa. Tylko po co ten czarny kontur?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #218 : Sierpnia 14, 2014, 08:35:33 » |
|
To ropa zalegająca przy brzegu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #219 : Sierpnia 17, 2014, 11:33:19 » |
|
Powiedzmy, że 250 000 000 loli Królu, jestem gotów tyle zapłacić. Proponuję przeprowadzenie transakcji w dniu zjazdu. Przy okazji opłacę też kilka innych rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #220 : Sierpnia 17, 2014, 11:39:51 » |
|
Tak, ale muszę ustalić szczegóły z Panem Premierem, także te związane ze sprzedażą funkcji styrsmana.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #221 : Sierpnia 18, 2014, 12:26:19 » |
|
Tak, ale muszę ustalić szczegóły z Panem Premierem, także te związane ze sprzedażą funkcji styrsmana.
Znakomicie. Nie mogę się doczekać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #222 : Sierpnia 18, 2014, 07:00:20 » |
|
W związku z prawdopodobną zmianą przeze mnie wyznania, w mieście rozpoczęły się serie debat pomiędzy mieszkańcami, o tym czy nie stworzyć nowej Tezy, łączącej Kult 9 Bóstw wyznawany przez większość mieszkańców, z Budzimiryzmem wyznawanym (wkrótce) przez Jarla i jego dwór.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #224 : Sierpnia 23, 2014, 09:22:30 » |
|
W trakcie tworzenia jest już insygnium Styrsmana Żuław, które otrzymasz na zjeździe.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|