|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #120 : Czerwca 22, 2014, 07:36:09 » |
|
A czy ja mogę sobie jakieś towarzystwo sprowadzić?
Pewnie, ale nie za dużo.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #121 : Czerwca 23, 2014, 11:48:30 » |
|
Ten no, jeszcze nie ma 13, ale potem mnie nie będzie. Eldo jak to nie ma jeszcze gości? To sobie odtworzą z jakiegoś nagrania czy coś. Witam wszystkich zgromadzonych Spotykamy się tutaj, w moim pięknym pałacu, aby uczcić wspaniały dzień- moje urodziny, ale także dzień ojca. Bowiem nie można zapominać o tym kto przez te 16 lat mojego marnego życia się mną opiekował. Jest tu ze mną mój wirtualny ojciec- Rhaegar. Tobie, i temu realnemu chciałbym złożyć najszczersze życzenia (teraz wy złóżcie mi hehe). No cóż drodzy goście, bawcie się dobrze. Eldo oprowadzi was po waszych komnatach. 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #122 : Czerwca 23, 2014, 11:59:50 » |
|
Tobiasz w książęcym stroju, podszedł do drzwi witać osobiście gości. Tym czasem ze schodów, na główną salę, zeszła piękna niewiasta, była to Natasza Faradobus, daleka kuzynka Laszka, Tobiasza, Ametysta i Budzimira, będąca wnuczką Cichobieża Faradobusa, syna Rosława Bezpryma. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #123 : Czerwca 23, 2014, 01:41:32 » |
|
Tak z kobie... tak z krewną się nie godzi. Niemniej życzę wszystkie dobrego, wszystkiego co Cię może dobrego w życiu spotkać, czyli rychłego poparcia prawowitego rządu hirshbersko-weerlandzkiego i zachowania tym samym głowy.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #124 : Czerwca 23, 2014, 01:56:42 » |
|
Dziękuję jaśnie Królu, dziękuję  Pozwólcie że teraz udam się na realową imprezę zwaną komersem. Wrócę za kilka godzin. Do tego czasu wszystkim zajmie się Eldo (możecie wkręcić go do jakiegoś dialogu, w sensie sami go napisać). Oprowadzi was on po pokojach i powie co gdzie i jak. O 17 udostępniony wam zostanie szwedzki stół ze wszystkimi potrawami jakie sobie wymarzycie, no i oczywiście wielki bar z alkoholem.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2016, 10:15:38 wysłane przez Tobiasz von Richtoffen-Deithven »
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #125 : Czerwca 23, 2014, 02:28:17 » |
|
Pan jakiej jest orientacji, panie Edziu?
Przy okazji występuję z propozycją zawarcia rozejmu na czas zjazdu. W stanie upojenia alkoholowego nikt z nas nie będzie mógł należycie dowodzić wojskie, a już zwłaszcza na odległość.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwca 23, 2014, 02:36:54 wysłane przez Ametyst »
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #127 : Czerwca 23, 2014, 08:20:10 » |
|
Szwedzki (nigdy nie słyszałem o czymś takim... to jakaś wieś w Aryunie?) stół ze wszystkimi potrawami jakie sobie wymarzymy? To ja poproszę... krupnik.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #128 : Czerwca 23, 2014, 08:21:12 » |
|
Przecież Młynariew jest w Weerlandzie i prowadzi haniebne walki z Siłami Dobra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #129 : Czerwca 23, 2014, 08:34:12 » |
|
A no fakt. W takim razie, w moim zastępstwie, będzie tu ucztować mój naczelny świniopas, Wódka Pijański.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #130 : Czerwca 23, 2014, 08:36:26 » |
|
Jestem Budzimirze, co tam masz? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #132 : Czerwca 23, 2014, 08:48:31 » |
|
Ty jędzo jedna, na mnie z nożem?? Oddaj go! Patrz jak go się używa! Helmut go bierze i zaczyna kroić tort, który był przed Małgorzatą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #134 : Czerwca 23, 2014, 09:00:21 » |
|
Proszę, dodałem tam również szczyptę nienawiści...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|