Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #105 : Maja 15, 2014, 04:09:53 » |
|
Hmm, sporo karabinów srAK produkcji ZSKHiW, jeszcze więcej maczet. Gorzej z amunicją.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #106 : Maja 15, 2014, 04:12:05 » |
|
W Weerlandzie na każdym targu walają się sterty karabinów i amunicji do nich, może zróbmy mały rajd?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #107 : Maja 15, 2014, 04:14:09 » |
|
A więc jedziemy!
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #108 : Maja 15, 2014, 04:35:30 » |
|
Ty zaatakuj pierwszy, postaraj się ograniczyć straty w cywilach, jedziemy tylko ukraść broń. Ja cię wspomogę lotnictwem i robotami.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #109 : Czerwca 17, 2014, 09:01:14 » |
|
Goniec dostarcza wiadomość.
Pragnę zaprosić Towarzysza na nadzwyczajne obrady Gouvernementregirung w Marzdorf, jutro w godzinach popołudniowych. Władze chcą omówić sytuację, która ma obecnie miejsce w Bździszewie i podjąć środki, pozwalające na przywrócenie ładu.
(-)Ciecierad Ciecieląg
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #110 : Czerwca 17, 2014, 09:55:26 » |
|
Oczywiście przybędę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #111 : Czerwca 22, 2014, 05:24:51 » |
|
O Thorze! Na śmierć zapomniałem! Przecież jutro są moje urodziny! Eldo, przygotuj pałac i zaproszenia na przyjęcie, ale rusz! 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2016, 10:15:03 wysłane przez Tobiasz von Richtoffen-Deithven »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #113 : Czerwca 22, 2014, 05:34:01 » |
|
A będę na nie zaproszony?
Spokojnie, Eldo objedzie wszystkie włości swoim Cadillac'iem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #114 : Czerwca 22, 2014, 06:26:45 » |
|
Wszyscy zaproszeni, doskonale. Tak będzie wyglądał rozkład komnat:
1 Piętro- Ametyst, Helmutt, Laszk 2 Piętro- Strzegłob, Ciecierad, Budzimir 3 Piętro- Siergiej, Rhaegar, Aldarion, Vito, Markus 4 Piętro- Ja i Natasza Faradobus
Na pierwszym piętrze Ametyst posiada powiększoną komnatę z oknami pancernymi. Helmutt ma w szafie dwa AK, a pokój Laszka to... schowek na miotły kopia pokoju Helmutta tylko że zamiast AK ma Bimber. Znajdzie się też miejsce dla niego 15 strażników. Na drugim piętrze Strzegłob ma pokój gdzie zwykle odprawiam modły... na ścianie wiszą topory i głowy moich ofiar, przytulnie. Ciecierad ma pokój urządzony w stylu Orientalnym, miała tam spać Natasza, ale wolała ze mną. Budzimir ma standardową kwaterę z widokiem na morze. Na kolejnym piętrze wszyscy oprócz Siergieja i Rhaegara mają zwykłe pokoje dla gości zagranicznych. W pokoju Siergieja, na czerwonej ścianie wiszą portrety Kovacsa a także bohaterów rewolucji majowej, a w komnata Rhaegara jest prawie największa w całym pałacu, w końcu to Szachinszach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #116 : Czerwca 22, 2014, 06:36:28 » |
|
Zapraszamy na tęczowy wieczorek zapoznawczy!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #117 : Czerwca 22, 2014, 06:49:52 » |
|
Plan imprezy: 23.06.2014
13.00- Przemowa Księcia 13.30-17.00- Zapoznanie się z gośćmi, pokazanie komnat 17.00- Książę udaje się na realową imprezę, w tym czasie nad wszystkim będzie panował Eldo 17.00-24.00? Kolacja, mały bankiet i Szwedzki stół, powrót Księcia z realowej imprezy, toast i udanie się do komnat 24.00?-Następny Dzień- Rozpoczęcie fabuł związanej z pokojami i nocnej atmosfery przyjęcia, ew. zamachy, popijawy i gry w pokera w Komnatach
24.06.2014
12.00- Rozpoczęcie właściwej Imprezy, przemowa Księcia 12.30- Walki Rycerzy 13.00- Pokaz Karłów 13.30- Parada Wojskowa 14.00- Toast za księcia, tort, biesiada 15.00- Małe występy, fontanna z bimbrem 16.00-18.00- Tańce, muzyka, bimber i w ogóle 19.00- Pokaz fajerwerków 20.00-24.00- Reszta imprezy i zakończenie
Wiem że nie będzie mnie przez główną część pierwszego dnia, za to mam nadzieję że wy sami, z racji tego że zaprosiłem wszystkich, rozkręcicie imprezę, przy okazji nie rozwalając mi zbytnio pałacu. Wiem że bierzecie ze sobą żołnierzy i całe sztaby dowodzenia, dlatego liczę że sami wymyślicie coś fajnego. Powiedzmy że działania wojenne prowadzicie przez swoje tam komunikatory, nie chcę zakłócać imprezą przebiegu walk. W drugi dzień rozpocznie się właściwa biesiada, będzie trochę spokojniej, są duże odstępy czasu, nie musicie być na każdym z tych punktów. Kiedy zauważę że już jest dość to zakończę wszystko jakoś wieczorem małym przemówieniem i podziękowaniem. To tyle z mojej strony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #118 : Czerwca 22, 2014, 07:23:01 » |
|
Ciekawe skąd wzięli te karły...
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #119 : Czerwca 22, 2014, 07:33:24 » |
|
A czy ja mogę sobie jakieś towarzystwo sprowadzić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|