Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #120 : Maja 11, 2013, 06:28:01 » |
|
I weźcie tych cyganów !!!!
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #121 : Maja 12, 2013, 07:02:37 » |
|
Towarzysze! Stać nas już na budowę Ludowego Pola Wydobywczego. Budowę rozpoczniemy po zakończeniu konfliktu z Weerlandem.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #122 : Maja 14, 2013, 07:54:09 » |
|
Wróciłem! Towarzysze! Koniec konfliktu, a to jest oczywiście zasługą moją. Opowiem Wam teraz co się dokładnie działo: Mieszkańcy gminy zbierają się, aby wysłuchać opowieści Przy okazji dodam, że jutro rozpoczynamy budowę Ludowego Pola Wydobywczego.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #123 : Maja 16, 2013, 04:14:10 » |
|
Ruszamy z budową Ludowego Pola Wydobywczego. Nie wiem kiedy będzie ona ukończona, ae czekaliśmy tak długo, że wytrzymamy jeszcze kilka dni na spełnienie marzeń mieszkańców całej gminy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #124 : Maja 22, 2013, 03:31:23 » |
|
Pole zostało już oznaczone, jeszcze jakiś czas potrwa dopracowywanie go, a od przyszłego miesiąca planuję rozpocząć wydobycie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #125 : Maja 27, 2013, 03:56:40 » |
|
Do rzecznej granicy gminy zbliżył się niewielki kuter z flagą królewską. Zraz za nim nadpłynął drugi, uzbrojony dosyć dobrze, jak na zapasy floty Gromosława. Oprócz tego pojawił się stateczek towarowy. Po kilku godzinach pływania jeden z marynarzy krzyknął:
-Eeee! Widzę go!
Na pokład pierwszego kutra wygramolił się król Arkadiusz II Filip w samym podkoszulku i butelką sikacza w ręce:
-Czołem Ciecierad! Z Vergen płynę, PMOB upijałem i do walki zagrzewałem. Mogę wpaść, poszli Weerlandce?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #126 : Maja 27, 2013, 06:35:56 » |
|
-Witam Cię chlebem i solą... Jak to się skończyły? No nieważne, w każdym razie, z pustymi rękami nie witam.  A Weerandczyków nie ma, oprócz tych, co tu zawsze mieszkali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #127 : Maja 27, 2013, 06:43:55 » |
|
Dziękuję. Chciałbym gdzieś zacumować, a i coś odwiedzić. Gdzie mogę udzielać porad na miejscu? A, i widzicie ten statek? To tam niech mieszkańcy niosą te, no.... dary! Wkrótce zmieni się oficjalnie nazwę.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #128 : Maja 27, 2013, 08:33:04 » |
|
Porad można udzielać w PGRze, Wioskowej Szkole Lepienia Pierogów, Beczkarskiej Szkole Podwiejskiej itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #129 : Maja 28, 2013, 07:56:31 » |
|
U nas nie ma PGRów, tylko są KGRy. Ale Hirschbergia taka zacofana, nie to co Weerland, więc możecie o tym nie wiedzieć.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #130 : Maja 28, 2013, 03:06:19 » |
|
Na jedno wychodzi. Dziś zwiedziłem KGR, gdzie udzielałem porad dotyczących hodowli smoków. teraz będą one dorastać dwa razy szybciej, latać dwa razy wolniej i niszczyć dwa razy więcej. Przy okazji udało mi się wydębić kolejnego smoka do mojej oranżerii. Jako, że czas nagli musiałem wrócić do Hirschbergu. Do Grabben powrócę jutro na kilka dni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #131 : Maja 29, 2013, 05:59:51 » |
|
Litera mi się jedna pomyliła, kiedy wpisywałem. Miało być KGR ale ,,P" jakimś cudem się tam pojawiło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #132 : Maja 31, 2013, 09:27:51 » |
|
Dziś odwiedziłem Szkołę Lepienia Pierogów, gdzie spożywałem pierogi. Oprócz tego skonsumowałem liczne trunki. Nadal czekam na załadowanie do pociągu ofiarowanych mi darów, które później wycenię i umieszczę w Bezpiecznym Miejscu. S sehrtza dzhenkuje!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #133 : Maja 31, 2013, 10:24:36 » |
|
W darach niesiemy: 1. Jeszcze więcej pierogów:  2. Trochę beczek z Beczkarskiej Szkoły Podwiejskiej  3. Plastykowe podróbki złota:  4. Sztuczne szczęki  5. Kapustę  i jeszcze kilka mniej godnych uwagi rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #134 : Czerwca 01, 2013, 09:17:18 » |
|
Dziękuję Zwykli Ludzie. Wsadźcie to do pociągu. Niech tu przyjdzie jakieś dziecko, które będę mógł pocałować w czoło. Wówczas dokona się Zmiana Nazwy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|