|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #15 : Września 18, 2013, 05:06:31 » |
|
Zależy od tego kiedy zakończymy test...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #16 : Września 18, 2013, 05:34:45 » |
|
Niby tak.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #17 : Września 19, 2013, 11:33:58 » |
|
Erick Monde nie jest aktywnym obywatelem  Czego ode mnie chcesz? Zaglądam, bywam, czytam i piszę. O proszę:  O co chodzi?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #19 : Września 20, 2013, 10:24:24 » |
|
Następnym razem rób jakieś reklamy swojego testu. Najczęściej widzę hasło "dzięki oziminie unikniesz nędzy!"
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Września 20, 2013, 01:15:35 » |
|
Bo unikniesz, sama prawda. Informacja o spisie także jest na górze.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #21 : Września 20, 2013, 02:25:33 » |
|
Tutaj stanę trochę po stronie Ericka, bo ja też czasem nie umiem czegoś zobaczyć na czas lub znaleźć na tym forum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #23 : Września 20, 2013, 09:04:10 » |
|
Jakbyście się posługiwali moją metodą, którą stosuję od czasu rejestracji to byście nie przegapiali wątków. Należy czytać wszystko po kolei.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #24 : Września 20, 2013, 09:33:14 » |
|
Ja też tak zawsze robię.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #26 : Września 20, 2013, 10:26:21 » |
|
Ja mam mało czasu i także nie czytam wszystkich nowych postów, chociaż się staram. Czytam za to wszystkie wątki, w których jest kilka odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #27 : Września 20, 2013, 10:29:49 » |
|
Wszystkie posty to czytam w Trizondalu. Gdybym je czytał i tu i tu, to bym nie miał życia realnego już chyba. Czytam tematy, co mają co ciekawsze nazwy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #28 : Września 20, 2013, 10:57:43 » |
|
No i nie inaczej zazwyczaj jest ze mną. Jak mnie coś nie interesuje to zaglądnę przeważnie jak nic innego do przeczytania już nie zostało. A że stosunek aktywności naszego forum do czasu jaki mogę sobie na to przeznaczyć jest zazwyczaj na korzyść najczęściej czytanych przeze mnie tematów. To niby byłby ten wybór istotnych informacji w Internecie. Jak jest jakaś strona z newsami (realna) to przecież nie czyta się do deski do deski tylko wybrane rzeczy prędzej. Tak samo tutaj i widzę że nie jestem w tym sam.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #29 : Września 21, 2013, 08:04:44 » |
|
Czyli tylko ja, Ciecierad i Król czytamy wszystko, a szkoda bo można się dowiedzieć że w Roterhirshbergu jest Kult 9 bóstw itd.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|