Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #30 : Października 22, 2013, 06:29:40 » |
|
Zajrzawszy gdzie trzeba (nie jestem gimbusem) przeczytałem, że gnomon wskazówka do zegara słonecznego- no to gratuluję! To przykre, że Twoja wiedza opiera się na pierwszym wersie artykułu wikipedii. Gnomon jest używany podczas zajęć na studiach z astrofizyki. Za jego pomocą wyznaczysz swoje współrzędne geograficzne, położenie ciał niebieskich, godzinę, a jeśli godzinę znasz, może służyć za kompas. To przykre, że swoją wiedzę opierasz na pierwszych wersach wikipedii.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #31 : Października 23, 2013, 12:51:11 » |
|
A dla mnie przykre jest, że Telstern zajmuje się produkcją wskazówek (jakie by one nie były, i jakich wodotrysków nie posiadały)- żenada...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #32 : Października 23, 2013, 03:59:05 » |
|
Idioci wszędzie nas dopadną.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #33 : Października 23, 2013, 05:11:06 » |
|
A dla mnie przykre jest, że Telstern zajmuje się produkcją wskazówek (jakie by one nie były, i jakich wodotrysków nie posiadały)- żenada... Mogę odpowiedzieć na kilka sposobów: 1. Słaba riposta 2. Kiedy dołączyłem do ZSKHiW, byliśmy w konflikcie i miałem Cie wtedy za osobę, że tak powiem eufemistycznie, o nie do końca wystarczającej wiedzy i niekoniecznie dużym potencjałem intelektualnym. Z czasem zażegnaliśmy konflikt i zmieniłem zdanie o Tobie. Teraz powoli wracam do starej opinii. 3. Weź opuść teren TelSternu, bo do Aralii przeniosę Parku Jurancki na stałe i ekologów zaproszę do środka, żeby mogli z bliska przyjrzeć się naszym dinozaurom, a nawet poznać ich wnętrze. 4. Mnie również żenuje Twoje zachowanie. Myślę, że nie tylko mnie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 23, 2013, 06:01:53 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #34 : Października 23, 2013, 05:50:31 » |
|
Zgadzam się z Ciecieradem, idź stąd bo cię tu nikt nie lubi (boże, to zabrzmiało jak w przedszkolu)
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #35 : Października 23, 2013, 05:51:45 » |
|
Bo Monde jeśt łysy i nikt go nie lubi ahahahahahahahahah
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #36 : Października 23, 2013, 05:54:48 » |
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #37 : Października 23, 2013, 06:02:59 » |
|
Ale ten spam też niech wyjdzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #38 : Października 26, 2013, 12:26:54 » |
|
Zgadzam się z Ciecieradem, idź stąd bo cię tu nikt nie lubi (boże, to zabrzmiało jak w przedszkolu)
To żadna tajemnica Tobiaszu! A wchodzić wszędzie mi wolno, IBW jest w Aralii i co mogę zrobić? Pogodziłem się z tym- Tobie Ciecieradzie radzę to samo. Wyluzujcie, bo Wam guma w majtkach pęknie;) 1. Słaba riposta 2. Kiedy dołączyłem do ZSKHiW, byliśmy w konflikcie i miałem Cie wtedy za osobę, że tak powiem eufemistycznie, o nie do końca wystarczającej wiedzy i niekoniecznie dużym potencjałem intelektualnym. Z czasem zażegnaliśmy konflikt i zmieniłem zdanie o Tobie. Teraz powoli wracam do starej opinii. 3. Weź opuść teren TelSternu, bo do Aralii przeniosę Parku Jurancki na stałe i ekologów zaproszę do środka, żeby mogli z bliska przyjrzeć się naszym dinozaurom, a nawet poznać ich wnętrze. 4. Mnie również żenuje Twoje zachowanie. Myślę, że nie tylko mnie.
1. Twoja jeszcze słabsza 2. Ja też wrócę do starej opinii o Tobie- nie martw się:) 3. Nie strasz mnie, bo Ci nie wychodzi. Nie jesteś Budzimirem, a nawet jego już przestałem się bać. 4. Nie popłacz się czasem z tego zażenowania;P 
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #39 : Października 26, 2013, 12:57:10 » |
|
1. Twoja jeszcze słabsza 2. Ja też wrócę do starej opinii o Tobie- nie martw się:) 3. Nie strasz mnie, bo Ci nie wychodzi. Nie jesteś Budzimirem, a nawet jego już przestałem się bać. 4. Nie popłacz się czasem z tego zażenowania;P 1. Gdzie widzisz jakąś moją ripostę? 2. Tym się nie przejmuję. Myślę, że ani Tobie na mojej, ani mi na Twojej opinii nie zależy. 3. Chyba się nie zrozumieliśmy. Nie straszę Cię. Pamiętaj, że poszedłem wtedy na ustępstwo, wobec Ciebie, ponieważ przeszkadzały Ci moje działania ale naprawdę nie muszę się liczyć z Twoim zdaniem, kiedy jawnie dążysz do konfliktu. 4. To też zabrzmiało jak z przedszkola. Więcej chyba powiedzieć nie można. I jeszcze raz proszę o opuszczenie tego miejsca, bo przestaje być miło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #40 : Października 26, 2013, 04:47:45 » |
|
3. Nie strasz mnie, bo Ci nie wychodzi. Nie jesteś Budzimirem, a nawet jego już przestałem się bać.
Bałeś się mnie? Tak w ogóle to spokój tu! Ciecierad, Tobiasz, Ramon i Monde, każdy do innego kąta! Zachowujecie się jak dzieci!
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #41 : Października 26, 2013, 07:30:00 » |
|
Mnie i Tobiasza tutaj już dawno nie ma,przecież kopiemy tunel do Aralii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|