|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Września 18, 2013, 07:49:20 » |
|
http://santania-burgia.cba.pl/viewtopic.php?f=5&t=64&start=90Nowa Orda specjalnie pomija nas. Należy uświadomić ich w ich położeniu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #17 : Września 18, 2013, 08:13:59 » |
|
Przejęli całość ziemi Victorii, trochę dziwi mnie z tego powodu, że nie kontynuują właśnie tego państwa.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #18 : Września 18, 2013, 08:15:44 » |
|
Państwo in ukradli.Chamstwo i tyle.....
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #19 : Września 18, 2013, 11:39:07 » |
|
Nie podoba mi się Wasz stosunek do nowego tworu na Kontynencie jakim jest SiB. Panowie bądźmy poważni. SiB dostało ziemie w spadku po Victorii. Mapy też są w spadku po Victorii. Spray zakrywa dawne nazwy victoriańskie (jak polski "Wrocław" zamiast "Breslau").
Dobra, żartowałem. Nie wiem jak można to nazywać mapą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Września 19, 2013, 08:38:21 » |
|
My głównie żartujemy, wyśmiewamy jedynie Spongeboba i jego dzieło kartoraficzne. Jeżeli chodzi o poważną dyskusję to zastanawia mnie, czy lokacja SiB będzie "automatyczna" (nikt nie wyrazi sprzeciwu). Jeżeli nie to co ciekawe spodziewam się kroków podobnych do naszych działań z zeszłego roku.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #21 : Września 19, 2013, 10:02:46 » |
|
Gdy zostanę królem to Pan Tomasz będzie premierem!
|
|
|
|
|
|
Wspaniały Książę Ametyst Faradobus Prawowity Następca Tronu Wszej Hirschbergii
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Września 21, 2013, 06:00:29 » |
|
Jeżeli kogoś interesują te mapy, to są dwie nowe. Sam nie wiedziałem, że ten sprej jest takim cudownym narzędziem. Przy okazji mam ciekawy cytat Flachbetta:
Na terenie naszego kraju obowiązuje odpowiednia tytulatura. Do głowy państwa nie można zwracać się tak, jak do sąsiada czy sprzedawcy w sklepie.
Klasa człowiek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #23 : Września 21, 2013, 06:10:45 » |
|
Cytat godny Niebieskiej Książeczki!
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #25 : Września 21, 2013, 07:26:24 » |
|
Może pikselizacja?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #26 : Września 21, 2013, 08:46:52 » |
|
Tam musiały się odbyć seryjne mordy na Victorianach, skoro zostało ich tak niewielu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #27 : Września 21, 2013, 10:40:20 » |
|
Właśnie zwróciłem uwagę, że Trizondalczycy też są!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #29 : Września 21, 2013, 11:44:10 » |
|
Trizondalczyków jest więcej niż Victorian. Obszary, na których Trizondalczyków żyje wielu, znajdują się niedaleko obszarów zamieszkanych przez Dziabaduchy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|