|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Września 13, 2013, 07:49:14 » |
|
Towarzysze,
jak zapewne wiecie po raz kolejny rozpadła się Wschodnia Wielka Orda. Jej wódz, a mój krewniak przekazał ją plemieniu Rsibów, co oczywiście jest hańbą, gdyż Buńczyk Wielkich Chanów należy się mnie i tylko mnie. Co prawda nowi właściciele chcą zająć cały Wielki Step, lecz podejrzewam, iż pozostałe państwa Orientyki sprawiać będą problemy. Obecnie ich forum jest nawet aktywne, pomijając posty jakiegoś dziecka, którego Flachbett traktuje ze śmiertelną powagą.
Należy zadać sobie pytanie: co robimy? Proponuję zorganizować poselstwo, którego zadaniem będzie m.in. obłowienie się na atakowaniu wędrownych bandytów ze Stepu, zorientowanie się w sytuacji oraz budzimiryzacja.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #1 : Września 13, 2013, 07:54:20 » |
|
Można dostać link do tego forum ?
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Września 13, 2013, 07:59:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #4 : Września 14, 2013, 02:42:45 » |
|
sania i brugia nadziejom zskiw!
|
|
|
|
|
|
Wspaniały Książę Ametyst Faradobus Prawowity Następca Tronu Wszej Hirschbergii
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #5 : Września 14, 2013, 05:51:43 » |
|
Tylko nie atakujcie mi pociągów tranzytowych 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Września 14, 2013, 08:04:24 » |
|
No dobrze, ale pod warunkiem, że przywrócicie mi mój awatar.
PS. To tam są tory?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #7 : Września 14, 2013, 09:11:48 » |
|
Odczuwam olbrzymią satysfakcję, kiedy widzę, że wszystkie ludu ze Stepu upadają, a Dziabaduchy dalej są tam gdzie były.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #8 : Września 14, 2013, 10:58:09 » |
|
No dobrze, ale pod warunkiem, że przywrócicie mi mój awatar.
PS. To tam są tory?
My nie możemy, my nie jesteśmy władzą  Są, są - całkowicie prywatne, własnością KT TriBahn. Słuszna była decyzja by nie tworzyć tam szerszej infrastruktury, nie budować dworców.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Września 18, 2013, 11:01:00 » |
|
Oto nowa mapa Stepu, dzięki której zacząłem jeszcze bardziej doceniać naszą Nową Administracyjną: http://santania-burgia.cba.pl/viewtopic.php?f=5&t=64&start=70#p1704Musimy zastanowić się co oznaczają te czarne plamy różnej wielkości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #11 : Września 18, 2013, 04:56:28 » |
|
Oto oficjalna mapa Arcyksięstwa Santanii i Burgii! Zostanie ona uznana w Zawiadomieniu już wkrótce. Ja pierdolę.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #12 : Września 18, 2013, 05:12:34 » |
|
Mój 8 letni brat robi lepsze rysunki w paincie.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Września 18, 2013, 05:14:53 » |
|
Skąd wiesz, że to przypadkiem nie Twój brat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #14 : Września 18, 2013, 05:16:44 » |
|
 Tego nie przemyślałem...
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|