|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #45 : Kwietnia 25, 2014, 09:34:34 » |
|
Z auta wychodzi tylko Ojciec Chrzestny Tobiasz von Richtoffen -Compagni, nie martwcie się o mnie, to zaufani ludzie I wchodzi do zamku.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #46 : Kwietnia 25, 2014, 10:25:42 » |
|
Słyszałem że coś się stało w Twojej posiadłości.Opowiesz coś więcej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #47 : Kwietnia 25, 2014, 10:41:03 » |
|
Z niewiadomych przyczyn dawny Ojciec Chrzestny Mafii umarł zażywając Skoomę. Skutki tego były takie że teraz w Acapulco powstało masę nowych gangów nie kontrolowanych przez władzę.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #48 : Kwietnia 25, 2014, 11:06:01 » |
|
Chodź idziemy przejść się po Kaltvodce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #49 : Kwietnia 26, 2014, 08:49:07 » |
|
Idzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #50 : Kwietnia 26, 2014, 10:03:14 » |
|
Halo, jesteśmy
Widzi pusty zamek
Zostawiałeś tu kogoś? Gdzie jest Budzimir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #51 : Czerwca 07, 2014, 08:21:34 » |
|
Dobra Budzimir, siedź tu sobie. Chcesz coś? Wódkę, może coś mocniejszego? Wiesz mam zasadę, pijemy z kolegami. Ty do nich należysz, więc co tam słychać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #52 : Czerwca 07, 2014, 08:54:53 » |
|
Poproszę wódy... Sądzę, że możemy się dogadać. Jak widać jesteś urodzonym dowódcą, bez problemu przejąłeś inicjatywę i mnie pokonałeś. Ametyst w tym czasie bawił się lalkami. Po co mu służysz, przecież on ani rządzić nie umie, ani walczyć? Otaczają go jakieś szemrane środowiska... LGTech, czy jakoś tak. Tymczasem Ty wykonujesz za niego brudną robotę. On się Tobą wysługuje! Możesz działać samodzielnie. Nie zagrozi Księstwu Kaltvodka, bo kozi kuper z niego, a nie żołnierz.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #53 : Czerwca 07, 2014, 09:32:17 » |
|
Dlatego walczę z i, a e przeciwko niemu. Namówię go by znał Księstwo Kaltvodki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #55 : Czerwca 07, 2014, 10:07:44 » |
|
Ależ ja mam inny plan Budzimirze! Możesz u mnie zostać i pominie Cię wojna. Jeśli wygra wojnę Ametyst to powiem mu, że mi pomagałeś (co uchroni Cię przed śmiercią), a jak wygra wojnę Weerland to im powiesz, że chciałem Cię uchronić przed torturami Ametysta. Co Ty na to? W jednym i drugim przypadku będziesz bohaterem. Więc co o tym sądzisz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #57 : Czerwca 08, 2014, 09:22:29 » |
|
To się zmieni po wojnie. Zaprowadzisz ład duchowy w całym ZSKHiW. Budzimirze, musimy zobaczyć jak Weerland będzie reagował gdy Ciebie nie będzie. Czy odrzucą wszystkie idee, czy jednak pokażą że są prawdziwymi Budzimirystami!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #59 : Czerwca 08, 2014, 12:29:36 » |
|
Czyli jak są zwierzętami to powinny pokonać naszą armię, czyż nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|