|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Listopada 13, 2011, 07:18:30 » |
|
Żem wrócił... Podróż była wspaniała, poznałem nowych dyktatorów i autokratów, wiele się od nich nauczyłem. Niestety mam mało czasu więc pokażę tylko kilka zdjęć:  Mój kumpel od kielicha Igor, Dyktator Naddniestrza, wspaniałe godło mają!  Koledzy Igora klaszczą kiedy podnoszę ciężarówkę jedną ręką. Ten Wietnamczyk z przodu głupi strasznie był i się z niego często nabijaliśmy. Niestety obowiązki wzywają, może jeszcze kiedyś o powiem o swoich przeżyciach. Witajcie ponownie!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2011, 07:25:19 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopada 13, 2011, 07:21:32 » |
|
Brawoooooooooooooooooo!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopada 13, 2011, 08:25:50 » |
|
Tęskniłam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopada 13, 2011, 08:38:59 » |
|
Witaj z powrotem w naszym kraju, Królu!
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopada 13, 2011, 08:52:20 » |
|
Jak ja lubię być wielbionym przez tłumy.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
David Kovacs
Baron
Imigrant
Posłuch 0
(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ ے
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopada 13, 2011, 09:46:00 » |
|
Witajcie, Jednakże wolę zabawy w klubach, zamiast orgii z dyktatorami. 
|
|
|
|
|
|
(-) David Kovacs dos Santos
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopada 17, 2011, 04:13:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudnia 27, 2011, 10:55:09 » |
|
Towarzysze! Oto powracam z kolejnej podróży w alternatywne rejony! Tym razem odwiedziłem Koreańską Republikę Ludowo-Demokratyczną. Zauważyłem tam nadmiar ryb, więc sprawiłem iż mieszkańcy z radością oddadzą mi nadwyżki! Oto dokumentacja: http://www.youtube.com/watch?v=KBYeu5_pKvU&feature=player_embedded
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudnia 27, 2011, 12:57:45 » |
|
Elo Królu!
Podczas gdy cię nie było Mistrz Budzmir dał mi masę minusów w ocenie użytkownika. Odkręć to proszę.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Stycznia 27, 2012, 08:55:34 » |
|
Wróciłem już na stałe. Cieszę się, ze Andrzej zamieszkał u nas.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #13 : Stycznia 28, 2012, 01:33:50 » |
|
Ja również cieszę się, że zamieszkałem w tym pięknym kraju ze wspaniałym Królem.
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Stycznia 28, 2012, 01:42:12 » |
|
Ale Sclavinią pachnie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|