|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #75 : Sierpnia 15, 2012, 04:56:46 » |
|
Ja jestem Arkadiusz II Filip a nie Arkadiusz Filip II. To niepozorny ale ważny szczegół, gdyż jestem drugi Arkadiuszem ale pierwszym Arkadiuszem Filipem.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #76 : Sierpnia 22, 2012, 10:34:04 » |
|
Jeszcze raz przepraszam Króla i przypominam, że Król pisał w zamkniętym wątku (Król jako admin mógł w nim pisać, ale proszę żeby Król na przyszłość bez ewidentnego powodu w takim nie pisał. W sprawie takiej jak literówka prosiłbym raczej o kontakt na PW lub drogą prywatną.). Dlatego też nie tutaj nie zaglądałem i nie zdążyłem na czas nanieść poprawek. Jednak co najważniejsze otwieram ponownie Bazar Stanowisk! Dzisiaj ubogo, bo tylko jedno stanowisko do przejęcia z racji, że z niego ustąpiłem. Zachęcam do zgłoszenia się na to stanowisko Laszka, lecz jak zawsze każdy chętny ma prawo się zgłosić. Czas dla potencjalnych kandydatów na funkcję Komisarza ds. Wewnętrznych daję do jutra (23.08) do godziny 12. Wtedy też zamknę Bazar i rozpatrzę kandydatury.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #77 : Sierpnia 22, 2012, 05:44:17 » |
|
Ja się zgłaszam na to stanowisko.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #78 : Sierpnia 22, 2012, 06:22:05 » |
|
Zgłaszam swoją kandydaturę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #79 : Sierpnia 23, 2012, 10:04:36 » |
|
A w ogłoszeniu na forum było, że Budzimir też rezygnuje z jednego stanowiska, prawda to?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #80 : Sierpnia 23, 2012, 11:05:23 » |
|
Wybiła 12, a więc zamykam Bazar Stanowisk! Kandydatów zgłosiło się dwóch, lecz tylko jeden będzie nowym Komisarzem ds. Wewnętrznych. Postanawiam niniejszym, że funkcję tą przekażę Towarzyszowi Młynariewowi. Odpowiednie rozporządzenie w tej sprawie ukaże się niedługo (jeszcze dzisiaj). Odpowiadając Towarzyszowi Mondemu: Tak, prawda to. Można się o tym przekonać klikając w link w ogłoszeniu. Jednak Budzimir rezygnuje ze stanowiska Archibokassy, które mi nie podlega. Jest on wybierany przez Parlament, podobnie jak Premier. Stąd też nie mogę na Bazarze oferować tej funkcji. Odpowiedzialny jest za to urzędujący Archibokassa, który stworzył odpowiednie miejsce do zgłoszeń w Parlamencie. Jak też Towarzysz zauważył, Budzimir rezygnuje z jednego stanowiska. Oznacza to, że rządowe stanowisko zachowuje i dlatego ono również nie znalazło się w ofercie Bazaru.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #81 : Września 22, 2012, 09:50:40 » |
|
Oto nadszedł czas i po raz kolejny otwieram Bazar Stanowisk!Dzisiaj mamy w ofercie stołek w kolorze moro (Komisarz ds. Sił Zbrojnych).  Bierzcie, póki ciepły. Wystygnie w środę o 16:00.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #82 : Września 23, 2012, 02:40:19 » |
|
Jeżeli nikt inny nie będzie chętny (i nie chciałbym aby tak było) mogę objąć także ten resort. Dyplomacja nie ma ostatnio wielu zadań a resort wojskowy byłby po prostu rozszerzeniem mojej funkcji zwierzchniczej. Ostrzegam, że jeżeli tak się stanie armia będzie właściwe w rękach jednej osoby co może być czasem niekorzystne.
Tak czy inaczej obecnie i tak faktycznie to ja zarządzam siłami zbrojnymi więc wgląd na próbę macie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #83 : Września 23, 2012, 06:37:21 » |
|
Ale wtedy będziesz: królem, archibokassą, komisarzem dyplomacji i komisarzem sił zbrojnych. To nie za dużo?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #84 : Września 23, 2012, 06:47:09 » |
|
Turkmenbasza był też premierem. Z dyplomacji mogę zrezygnować, gdy znajdzie się godny następca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #86 : Września 24, 2012, 04:29:00 » |
|
nasz kól to taki jednoosobowy Rząd;P
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #87 : Września 26, 2012, 10:05:01 » |
|
No cóż, zobaczymy jak sobie Król da radę na tylu stanowiskach (jeśli chodzi o próbki umiejętności, to je mamy. Pytanie co będzie jeśli będzie nasilenie obowiązków dla każdej funkcji pełnionej przez Króla). Jeśli nie będzie problemów, to nie widzę nic przeciwko. Zwłaszcza, że mimo obiekcji nikt inny się nie zgłosił. Ale tekst o jednoosobowym rządzie odrobinkę nietrafiony, jeszcze trochę brakuje Królowi. Nie będzie miał nawet większości stanowisk rządowych. Bo Król i Archibokassa nie należą do Rządu (jako urzędy). Ogłaszam zatem, że Bazar zostaje zamknięty, a kandydatem na Komisarza ds. Sił Zbrojnych zostaje Król Arkadiusz II Filip! Zaraz złożę wniosek o wotum zaufania i pozostaje czekać na głosowanie w kolejnych obradach. Mam nadzieję, że nastąpią one szybko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #88 : Września 28, 2012, 12:29:30 » |
|
Dziękuję Towarzyszu Premierze. Postaram się połączyć te wszystkie stanowiska. Gdy tylko moje wotum uda się przepchać przedstawię plan działań. W razie nadmiaru pracy to mamy już pewien pomysł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #89 : Września 28, 2012, 07:56:20 » |
|
Przypominam raz jeszcze Królu, że po zamknięciu Bazaru pisać w nim może tylko Premier, ewentualnie Wicepremier, by otworzyć nowy. To, że Król jest adminem i ma pewne możliwości techniczne nie znaczy jeszcze, że może Król naginać tę zasadę. Jeśli już Król musi coś napisać to proponuję Gabinet - zezwalam tym samym na pisanie tam również w przypadkach tego typu, mimo że nie ja wzywam na rozmowę, tylko kandydat na Komisarza sam przychodzi do mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|