|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #15 : Sierpnia 28, 2013, 01:53:02 » |
|
Pojęcia nie mam dlaczego, klient o to nie prosił więc nie było mowy. To mój błąd, ale na pierwsze zgłoszenie Oskarżonego o chęci zerwania umowy podałem warunki, i nie były on nie wiadomo jak ciężkie, bo za dwie niespłacone składki kwartalne oferowałem zapłacenie jednej w wysokości 1,5 składki kwartalnej, czyli chciałem iść na ugodę, prawda?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpnia 28, 2013, 09:48:52 » |
|
Widzę, że straszny bałagan masz w tej firmie. Trzeba będzie kontrolę zrobić.
Dobra, ma ktoś jeszcze do kogoś pytanie?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpnia 29, 2013, 11:02:17 » |
|
Ja już nie mam, dziękuję.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpnia 29, 2013, 12:56:20 » |
|
Również nie mam pytań.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Sierpnia 29, 2013, 05:13:15 » |
|
A gdzieeeee tam. Przecie ludziska gadajo, że to ten Monde krył Człowieka-Konia, co go tera załpali, a udawał, że firmę ubezpieczeniową prowadzi czy tam płatnerską!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #22 : Sierpnia 29, 2013, 08:05:48 » |
|
Dobra, Szanowny Wysoki Sąd udaje się na naradę.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #23 : Sierpnia 31, 2013, 10:20:14 » |
|
Wstać, sąd idzie!
Wyrok w imieniu Narodów Hirschberskiego, Weerlandzkiego, Aralskiego oraz Nielegalnych Imigrantów.
Wydany dnia 10 czerwca 2013 roku w Hirschberg-Arkopolis
No cóż panie Arkadiuszu: mierzyłeś pan wysoko, ale upadłeś nisko, ty drobny złodziejaszku. Jak można tak okradać emerytów i rencistów? Jak to mówią: per aspera ad astra! A nie, to nie to. Dobra, mniejsza z tym. Niniejszym nakazuję ci spłacić 2 kwartalne składki. A ponadto nakazuję wpłacić 100 000 loli na konto Fundacji Młynariewów. Z zastrzeżeniem, że wyrok będzie obowiązywał dopiero wtedy, gdy Erick Monde wypełni karę porządkową, czyli przeczyta drugą część historii ZSKHiW.
Zamykam rozprawę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|