|
Juan Pablo Morales
Gość
|
 |
« : Sierpnia 23, 2013, 08:14:58 » |
|
Witam serdecznie wszystkich obywateli Zjednoczonego Socjalistycznego Królestwa Hirschbergii i Weerlandu! Nazywam się Juan Pablo Morales, jestem El Presidente Republiki Palmowej. Miałem do Was trafić już kilka miesięcy temu, ale jak to w życiu bywa... nie dotarłem  Mam oprócz celów zapoznawczych jeszcze jeden konkretny cel. Pozwolicie drodzy obywatele, że się nieco rozgoszczę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpnia 23, 2013, 08:16:19 » |
|
Witam w ZSKHiW! Zapraszam do zwiedzania kraju, a zwłaszcza Guberni Weerlandzkiej.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Juan Pablo Morales
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpnia 23, 2013, 08:22:05 » |
|
Dziękuję za zaproszenie, na pewno odwiedzę. Mam jednak jeden dość pilny temat. Dostałem informację, że posiadacie 2 czy 3 kluby piłkarskie. Nie będę owijał w bawełnę. Chciałbym zapytać czy to fakt i czy ewentualnie bylibyście zainteresiowani członkostwem w MUP? Czas nieco nagli do V-Mundialu, ale brakuje nam jednej federacji do zaspokojenia potrzeb organizacyjnych 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juan Pablo Morales
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpnia 23, 2013, 08:33:12 » |
|
A kto będzie coświedział w temacie? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpnia 23, 2013, 10:23:59 » |
|
Erick Monde i Marcel Hans.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpnia 24, 2013, 10:53:55 » |
|
W sumie, to na terenie ZSKHiW działają 3 kluby piłkarskie, z czego tyko dwa są profesjonalne i oba są w Aralii. Mowa o Gromie Ruhe i Zniczu Arkana. W kontynentalnej części kraju istnieje amatorski klub GKS Smok Grabben, prowadzony przeze mnie ale nie bierze on udziału w żadnych oficjalnych rozgrywkach. O aralskie kluby trzeba pytać Ericka Mondego.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2013, 11:26:20 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Juan Pablo Morales
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpnia 24, 2013, 05:34:53 » |
|
Dzięki za informacje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpnia 24, 2013, 09:09:40 » |
|
Ja także serdecznie witam w ZSKHiW i życzę udanego pobytu tutaj.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpnia 25, 2013, 08:45:15 » |
|
Witam serdecznie,
proszę się śmiało rozgościć, w razie czego zapewnię posłanie i wyżywienie. Mam nadzieję, że spędzi Pan w ZSKHiW miłe chwile.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Juan Pablo Morales
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpnia 26, 2013, 08:55:55 » |
|
Dzięki, tak mi jakoś chłodno było w nocy, przyda się kołderka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpnia 26, 2013, 09:00:12 » |
|
Pokoik numer 27. Woda czasem jest czerwona, ale w razie czego wykąpie się Pan gdize indziej.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|