Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« : Lipca 29, 2013, 06:04:30 » |
|
Otwieram listę członków Dni Kultury Ludowej. Zgłaszać mogą władcy; -państw -guberni/okręgów -miast/wsi Przykładowe zgłoszenie. Ja niżej podpisany zgłaszam państwo/gubernię/miasto/wieś (niewłaściwe skreślić) do udziału w Dniach Kultury Ludowej. Podpis (imię, nazwisko i funkcja). W przypadku, jeśli uczestnictwo zgłosi osoba nie posiadająca władzy na danym terenie, zgłoszenie jest nie ważne. Zapisy trwają do 15sierpnia!
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipca 29, 2013, 06:37:31 » |
|
Królewska Gubernia Hirschbergii wraz z z Królewskim Miastem Stołecznym Hirschberg-Arkopolis deklarują swój udział.
PS. Czy mogę zaprezentować majątek ziemski?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2013, 06:52:04 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipca 29, 2013, 06:48:45 » |
|
Zgłaszam Gubernię Weerlandzką i Laszkberg do udziału Dniach Kultury Ludowej.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipca 30, 2013, 11:01:39 » |
|
Zgłaszam Zagłębie Rottery (Dalmencja, Trizondal)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipca 30, 2013, 11:46:15 » |
|
Odpowiem Wam za jednym zamachem.
Laszku- jeśli jesteś zarządcą GW i Laszkbergu to dostaniesz jedno miejsce, ponieważ jedna osoba może zgłosić jeden okręg/państwo/miasto/wieś
Królu drogi- to samo, albo KGH (jako całość) albo miasto, chyba że przywódcą miasta jest ktoś inny.
Hansie- rozumiem, że Zagłębie Rottery to jeden okręg. Jeśli jesteś jego zarządcą to OK
Wszystkie trzy zgłoszenia przyjmuję:) Poniżej plan
LEGENDA Czarna cienka kreska- ściany Domu Kultury (parter) Niebieska gruba kreska- okno Czarna gruba kreska- drzwi wejściowe Żółty prostokąt- WC Brązowe grube kreski- schody Prostokąty oznaczone od A do I- stanowiska. Jeden zgłaszający zajmie jedno stanowisko. Stanowiska do wyboru zgłaszających. Już widać, że stanowisko H jest najatrakcyjniejsze, bo widać je od wejścia. Jeśli będzie więcej zgłoszeń niż stanowisk, niektóre stanowiska będą podzielone.
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2013, 12:10:03 wysłane przez Erick Monde »
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipca 30, 2013, 02:04:25 » |
|
Hansie- rozumiem, że Zagłębie Rottery to jeden okręg. Jeśli jesteś jego zarządcą to OK Dokładnie Region w Dalmencji. Jestem zainteresowany stanowiskiem F.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipca 30, 2013, 03:57:01 » |
|
Zajmuję stanowisko A.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipca 30, 2013, 05:14:00 » |
|
To ja chcę D.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipca 31, 2013, 11:21:18 » |
|
To ja chcę D.
Między kibelkiem, a schodami- sprytne. Czyli mamy "zaklepane" stanowiska: A, D i F Proszę o wypełnienie dokumentów- Przykładowe zgłoszenie. Ja niżej podpisany zgłaszam państwo/gubernię/miasto/wieś (niewłaściwe skreślić) do udziału w Dniach Kultury Ludowej. Podpis (imię, nazwisko i funkcja).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipca 31, 2013, 05:49:48 » |
|
Ale po co to: Ja niżej podpisany zgłaszam państwo/gubernię/miasto/wieś (niewłaściwe skreślić) do udziału w Dniach Kultury Ludowej. (-) Laszk diuk Młynariew, Wielebny Weerlandu.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 01, 2013, 12:27:48 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipca 31, 2013, 06:04:03 » |
|
31.07.13 r.
Zgłoszenie Królewskiej Guberni Hirschbergii
Ja niżej podpisany zgłaszam państwo/gubernię/miasto/wieś (niewłaściwe skreślić) do udziału w Dniach Kultury Ludowej.
Podpis:
(-) Arkadiusz II Filip von Wettin Król Hirschbergii i Weerlandu
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 01, 2013, 02:41:30 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipca 31, 2013, 06:15:46 » |
|
Ja niżej podpisany zgłaszam państwo/gubernię/miasto/wieś region Zagłębia Rottery(niewłaściwe skreślić) do udziału w Dniach Kultury Ludowej.
Marcel Hans, Gerant Dalmencji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpnia 01, 2013, 10:44:20 » |
|
Budzimir, a jakie miasto? To trzeba dopisać. To samo król- którą Gubernię? Laszku jak już wspominałem jedna osoba zgłasza jeden region, nie może ta sama osoba zgłaszać guberni i wsi- musisz wybrać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|