|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #30 : Listopada 12, 2013, 12:43:18 » |
|
To król organizował, niech się teraz Zawiszą nie zasłania...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #31 : Listopada 12, 2013, 04:20:40 » |
|
Przecież wspomniałem o aresztowaniach i pozwach. Artur Zawisza z pewnością się wybroni, ale macie szansę obarczyć go odpowiedzialnością za te kilka kamieni.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #32 : Listopada 14, 2013, 11:57:16 » |
|
Mamy też prawo obarczyć króla jako organizatora kosztami...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #33 : Listopada 14, 2013, 05:36:16 » |
|
Na jakiej podstawie prawnej? Zresztą czymże jest kilka wybitych przez nieznanych sprawców witryn przy odwadze tow. Hermana Pole!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #34 : Listopada 14, 2013, 07:42:49 » |
|
Ja bym proponował aby kosztami obciążyć Aralię,w końcu to właśnie w Aralii odbyła się ta...to...ta uroczystość 
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #35 : Listopada 16, 2013, 10:49:09 » |
|
Ja bym proponował aby kosztami obciążyć Aralię,w końcu to właśnie w Aralii odbyła się ta...to...ta uroczystość  Nie bądź taki mądry- Geronimo. Nie Aralia organizowała te hulanki. Jeśli nikt nie poczuje się do odpowiedzialności zapomnijcie o jakichkolwiek obchodach na terenie ARA. Na jakiej podstawie prawnej? Zresztą czymże jest kilka wybitych przez nieznanych sprawców witryn przy odwadze tow. Hermana Pole!
Jakąś znajdę- nie martw się...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #36 : Listopada 16, 2013, 10:53:06 » |
|
To chyba logiczne, że fani Hermana Pole będą przybywać do Ruhe rokrocznie, na podstawie art. 28 Traktatu. A to, że kilku chuliganów też przybyło to nie wina organizatorów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #37 : Listopada 16, 2013, 10:56:48 » |
|
...no to będą płacić za możliwość świętowania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #38 : Listopada 16, 2013, 11:03:52 » |
|
No jeszcze czego! Traktat gwarantuje nam prawo do czczenia pamięci tow. Hermana Pole. Jak zwykle jednak nie potrafisz uszanować prawa i stawiasz na pierwszym miejscu swoje widzimisie. Nie o takę Aralię walczyłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #39 : Listopada 16, 2013, 11:06:15 » |
|
Ty walczyłeś o Aralię? Nie rozśmieszaj mnie. A ja nie pozwolę demolować miasto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #40 : Listopada 16, 2013, 11:35:41 » |
|
My walczyliśmy o ZSKHiW czyli też o Aralię.
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #41 : Listopada 16, 2013, 12:39:33 » |
|
My po prostu rozpaczliwie staramy się, żeby w Aralii cokolwiek się działo. Jeżeli nikt nie będzie tu nic robił to trzeba będzie przenieść dział do archiwum.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #42 : Listopada 16, 2013, 02:40:14 » |
|
Przecież to idealny pretekst aby na Aralii powstały jakieś firmy sprzątające, co rozkręci miejscową gospodarkę. Wszystko wychodzi Aralii na korzyść.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #43 : Listopada 16, 2013, 03:05:08 » |
|
A Monde jeszcze to krytykuje....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #44 : Listopada 18, 2013, 03:14:40 » |
|
świetny dowcip..... Macie to posprzątać i koniec gadania
|
|