|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #75 : Lipca 12, 2014, 02:25:38 » |
|
Chyba się pogubiłem  To w końcu gdzie jest to spotkanie?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #76 : Lipca 12, 2014, 08:14:38 » |
|
My (ja, Ametyst, Budzimir) za tydzień, w sobotę będziemy w Krakowie, ale tylko przejazdem i nie wiadomo ile czasu tam spędzimy. Najpierw ustalimy tą kwestię, a dopiero potem zadecydujemy czy ewentualny zjazd ma sens.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #77 : Lipca 20, 2014, 10:36:54 » |
|
Proszę, powiadomcie mnie jeśli będziecie coś planować, bo nawet jeśli napiszecie jak wół na górze forum to przeoczę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #78 : Lipca 21, 2014, 08:44:12 » |
|
Byliśmy w Krakowie, wycieczkę można uznać za udaną. Zwiedziliśmy dziesiątki zabytków, poznaliśmy wielu nowych znajomych oraz nauczyliśmy się skutecznie obsługiwać ichnią komunikację miejską.
Ci przynajmniej ją mają...
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #79 : Lipca 21, 2014, 12:33:23 » |
|
Tak sobie przeanalizowałem sytuację i doszedłem do wniosku, że spotkanie powinno odbyć się we Wrocławiu. Z Jeleniej Góry i z centrum Górnego Śląska jedzie się tam mniej więcej tyle samo - dwie godziny. Co ty na to Tobiaszu?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #80 : Lipca 21, 2014, 06:17:19 » |
|
Może być, a kiedy?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #81 : Lipca 21, 2014, 06:27:30 » |
|
Ja od 2 sierpnia przez dwa tygodnie będę przebywał w Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #82 : Lipca 21, 2014, 06:29:33 » |
|
To oznacza że w tym albo następnym tygodniu? Bo pod koniec wakacji to nie będzie już to samo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #83 : Lipca 21, 2014, 07:02:56 » |
|
Proszę, aby to nie był żaden wtorek ani czwartek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #84 : Lipca 21, 2014, 07:07:37 » |
|
To może w następny wtorek?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #85 : Lipca 21, 2014, 07:16:34 » |
|
Rozumiem aluzję i skoro tak, to nie przyjadę. Nie będę Cię niepokoić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #86 : Lipca 21, 2014, 07:40:01 » |
|
Katho, przecież wiesz że to był żart  Z miłą chęcią cię poznam, więc może pasuje wam ta sobota?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #87 : Lipca 21, 2014, 07:42:45 » |
|
Oczywiście, że przyjechałabym nawet na złość  Mi pasuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #88 : Lipca 21, 2014, 07:49:49 » |
|
W tą sobotę tak sobie, będę na dzikim zachodnim pograniczu. Stamtąd dostać się do Wrocławia jest łatwo, no tylko z powrotem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #89 : Lipca 21, 2014, 07:58:19 » |
|
Ja się dostosuję, tylko jak już mówiłem, wolałbym jeszcze w lipcu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|