Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #30 : Stycznia 08, 2014, 05:32:20 » |
|
A w Bździszewie jeszcze w ogóle nikt nie został aresztowany.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #31 : Stycznia 08, 2014, 05:49:53 » |
|
Jak odzyskam koronę przodków to za nic nie wpuszczę tych dewiantów do Hirschbergii!
|
|
|
|
|
|
Wspaniały Książę Ametyst Faradobus Prawowity Następca Tronu Wszej Hirschbergii
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #32 : Stycznia 09, 2014, 02:57:47 » |
|
To jak jest bezpiecznie to wpisujcie terminy, a ja pogadam z zespołem. Aha! Organizator koncertu jest zobowiązany do zapewnienie zespołowi: -cateringu (skromny poczęstunek dla 4osób) -transportu (z Aralii do ZSKHiW i z powrotem) -noclegu w hotelu lub wynajętym mieszkaniu/ willi
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #33 : Stycznia 09, 2014, 04:01:03 » |
|
Oczywiście. Katering to zależy co lubią. Ewentualnie da im się pinionszki i sobie czego tam na mieście poszukają. Mieszkać mogą u mnie na starówce w Hirschbergu, a transport zapewni SHF.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #34 : Stycznia 10, 2014, 03:46:18 » |
|
OK, co do Menu to przed koncertem owoce i woda mineralna. Po koncercie kurczak z rożna, frytki i cola. Załatwisz, czy mam wysłać z nimi kucharza?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #35 : Stycznia 10, 2014, 04:19:03 » |
|
Załatwię. KGH to cywilizacja i centrum zdrowej żywności, nie to co jakiś Weerland, gdzie same buraki i węgiel.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #36 : Stycznia 11, 2014, 02:41:39 » |
|
To kiedy i ile tych koncertów planujesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #37 : Stycznia 11, 2014, 06:29:29 » |
|
Jeden prywatny dla mnie i moich przyjaciół, jeden w Hirschbergu, jeden w Kaltvodce i może jeszcze jakiś na Linii Kazimierza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #38 : Stycznia 12, 2014, 07:48:20 » |
|
Precz ze zboczeństwami w mojej rodzimej Hirschbergii!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #39 : Stycznia 13, 2014, 01:14:44 » |
|
Jeden prywatny dla mnie i moich przyjaciół, jeden w Hirschbergu, jeden w Kaltvodce i może jeszcze jakiś na Linii Kazimierza.
A ten prywatny, w Hirschbergu i w Kaltvodce to w budynku, czy pod chmurką? I czy Linia Kazimierza to bunkier?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #40 : Stycznia 13, 2014, 02:28:53 » |
|
Prywatnym w którymś z moich pałaców, w Hirschbergu będzie na jakimś placu, w Kaltvodce chyba też. Linia Kazimierza to inaczej granica wschodnia ZSKHiW. Sprawimy Dzikim Überraschung.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #41 : Stycznia 13, 2014, 02:30:49 » |
|
Uzurpator trwoni pieniądze publiczne! Hańba!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #42 : Stycznia 14, 2014, 11:32:58 » |
|
No nie wiem, ta Linia Kazimierza to ponoć niebezpieczne miejsce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #43 : Stycznia 14, 2014, 05:06:01 » |
|
Właśnie po to ją wybudowaliśmy, aby było bezpiecznie. Niebezpiecznie to tam było przed powstaniem LK.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #44 : Stycznia 15, 2014, 04:14:11 » |
|
OK, 3 koncerty, to będzie... <szuka liczydła> 3tys loli+ koszty przelotu, wyżywienia i noclegu. Załatwisz to we własnym zakresie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|