Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #180 : Kwietnia 28, 2014, 08:35:26 » |
|
Podobno jest teoria spiskowa,która mówi,że Laszk jest Aralczykiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #181 : Kwietnia 28, 2014, 08:49:07 » |
|
Tobiasz budzi się z bolącą głową
Mówiłem że słaby ten bimber Laszka, ze 4 litry wypiłem.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Sergjos Dimitrosigos
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #182 : Kwietnia 28, 2014, 09:17:03 » |
|
Ale co się stało? Pojazd nam zatonął? A co z moim ochroniarzem, przecież on był do niego przywiązany!
Wychodzi z tego, że też został ukradziony. Chyba będzie go Towarzysz musiał szukać po agencjach towarzyskich lub na czarnym rynku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #183 : Kwietnia 28, 2014, 09:35:33 » |
|
Jedno jest pewne, na pewno unosił się na wodzie. Nie że jest gruby, skądże.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #184 : Kwietnia 29, 2014, 01:32:35 » |
|
Okropne miejsce. Jacy tu ludzie przybywali albo co się tu takiego złego stało, że biedota jest tak liczna i żyje w koszmarnych warunkach?
Ależ co Towarzysz mówi! Jaka bieda! Toż tu biedy nie ma! Sam mam zamiar wybrać się na kilka dni w wakacje do Zlewni.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #185 : Kwietnia 29, 2014, 08:28:40 » |
|
My tu sobie gadamy, a tymczasem mutanty przypełzły z całej Zlewni i atakują naszą kryjówkę! Co robimy? Musimy jakoś wezwać pomoc! Obawiam się, że nasze telefony komórkowe uległy uszkodzeniu na skutek działania wody. Wygląda na to, że ktoś będzie musiał pobiec... to znaczy popłynąć na Grapy po pomoc!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #186 : Kwietnia 29, 2014, 08:30:18 » |
|
Zgłaszam Laszka!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #187 : Kwietnia 29, 2014, 08:34:32 » |
|
Tobiasz strzela swoim Thompsonem w nadbiegające mutanty Szybko zróbcie coś bo długo ich nie utrzymamy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #188 : Kwietnia 29, 2014, 08:40:13 » |
|
Ale jak to mnie? Ja się brzydzę wchodzić do tego ścieku. Może jednak lepiej zbudować tratwę? Mam tu wszelkie potrzebne do niej składniki: styropian, sklejkę, taśmę klejącą, puste butelki...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #189 : Kwietnia 29, 2014, 08:41:38 » |
|
Ty zauważyłeś to ty idziesz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sergjos Dimitrosigos
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #191 : Kwietnia 30, 2014, 07:27:57 » |
|
Okropne miejsce. Jacy tu ludzie przybywali albo co się tu takiego złego stało, że biedota jest tak liczna i żyje w koszmarnych warunkach?
Ależ co Towarzysz mówi! Jaka bieda! Toż tu biedy nie ma! Sam mam zamiar wybrać się na kilka dni w wakacje do Zlewni. Stwierdziłem to po zdjęciu, czy to jedynie zdjęcie jakieś gorszej dzielnicy podczas gdy reszta miasta jest przepiękna i szczęśliwa. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #192 : Kwietnia 30, 2014, 07:34:17 » |
|
Ale reszta miasta jest silnie napromieniowania. Pół roku temu doszło tam do serii wybuchów jądrowych. Ale nie czas na gadanie. Mam już gotową tratwę, wyruszam sprowadzić pomoc! Zostańcie tu, niebawem wrócę z funkcjonariuszami CIA. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #193 : Maja 02, 2014, 09:56:23 » |
|
Płynę z tobą,bo możesz uciec.
|
|
|
|
|