|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #151 : Kwietnia 26, 2014, 04:53:19 » |
|
Normalnie to pajdę chleba, ale to będzie rejs polityczny służący do uniknięcia eskalacji konfliktu, Ty, Laszk, Ramon i ja przepłyniemy się za darmo!
Jaki Kurka kawka Ramon!?!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #153 : Kwietnia 26, 2014, 04:57:15 » |
|
Ramon Helmut by się przydał jako bodyguard i nasz kontakt z gangami.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #154 : Kwietnia 26, 2014, 05:24:26 » |
|
Będę jak assassyn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #156 : Kwietnia 27, 2014, 11:57:23 » |
|
Budzimirze,jestem zwarty i gotowy na wypłynięcie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #157 : Kwietnia 27, 2014, 12:02:52 » |
|
Dobra, wypływamy!  Po prawej widzimy zdrową miejską zabudowę, a po lewej park miejski przez niektórych zwany krzaczorami. Piękne czyż nie? Laszku, właściwie dlaczego mnie atakujesz? Co ja zrobiłem Weerlandowi?
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #158 : Kwietnia 27, 2014, 12:26:57 » |
|
Albowiem buntujesz się przeciwko władzy Wielkiego Sternika. Przez to Erick Monde zwróci na Weerland swe ogniste oko.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #160 : Kwietnia 27, 2014, 02:36:04 » |
|
Budzimir na premiera!!!
A co to jest to wielkiego? To płótno tamte o...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 27, 2014, 02:45:29 wysłane przez Helmut von Hermann »
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #162 : Kwietnia 27, 2014, 03:07:23 » |
|
Nie wiem jak inni,ale ja nie mam zastrzeżeń.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #163 : Kwietnia 27, 2014, 03:11:48 » |
|
Laszk chodź negocjować pokój a nie pij tego bimbru.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #164 : Kwietnia 27, 2014, 03:20:47 » |
|
Jakiś słaby ten bimber jest i Laszk zaczyna normalnie myśleć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|