|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #45 : Czerwca 06, 2013, 10:08:07 » |
|
Pansy nagraj audycję próbną to później pogadamy o szczegółach.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #46 : Czerwca 13, 2013, 08:24:59 » |
|
Co z radiem? Nadal obstaję za uczynieniem go ogólnoświatowym i szukaniem pracowników zagranicą.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #47 : Czerwca 14, 2013, 12:39:18 » |
|
A ja nadal czekam na próbne nagranie Pansy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Czerwca 15, 2013, 10:11:02 » |
|
A ja nadal czekam na mój mikrofon.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #49 : Czerwca 16, 2013, 09:00:05 » |
|
Ja mam mikrofon. Mogę pożyczyć.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #50 : Czerwca 16, 2013, 12:45:42 » |
|
A Monde tak w ogóle to wie jak to będzie działać? Jak nie, to się kończy jak z tym rajdem.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #51 : Czerwca 17, 2013, 11:28:11 » |
|
A Monde tak w ogóle to wie jak to będzie działać? Jak nie, to się kończy jak z tym rajdem.
Laszku, czy ja mam Ci tłumaczyć działanie radia? Jak ja o coś spytam to szpanujesz wikipedią, może skorzystaj z niej zanim sam zadasz pytanie? Ale jestem wyrozumiały i Ci wytłumaczę. To ma działać tak: Ja piszę niusy, przegląd prasy itd., Pansy to czyta i nagrywa (jednocześnie), potem przesyła mi, a ja to wrzucam na youtuba, a na nasze forum daję linka. KOOONIEC. Czy są jakieś pytania?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #52 : Czerwca 17, 2013, 03:24:40 » |
|
Lepiej będzie na wrzutę, gdyż jutub wymaga jeszcze oprawy graficznej. Poza tym są specjalne programy internetowe, za pomocą których można tworzyć radio.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #53 : Czerwca 18, 2013, 03:19:08 » |
|
Ale czy ktoś z nas umie je obsługiwać albo chociaż zobaczył jak działają?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #54 : Czerwca 18, 2013, 07:57:04 » |
|
Mam znajomego, który umie i jak się ładnie uśmiechnę to może pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #55 : Czerwca 19, 2013, 12:18:03 » |
|
Widzicie niedowiarki? Pansy załatwi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #57 : Czerwca 19, 2013, 07:56:30 » |
|
Mój mikrofon działa. Mogę nagrać jak coś czytam, ale proszę, niech nasza rozgłośnia ma nazwę "Radio Bąbel" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #58 : Czerwca 20, 2013, 10:32:52 » |
|
Mój mikrofon działa. Mogę nagrać jak coś czytam, ale proszę, niech nasza rozgłośnia ma nazwę "Radio Bąbel"  Łachachacha Królewna Śmieszka! Nie no proszę was, nazwa ma być poważna, żadnych bąbli. Budzimirze nie zwalam na nikogo, Pansy sama się zgłosiła. Jakby się nie zgłosiła ja inaczej bym to załatwił.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #59 : Czerwca 20, 2013, 11:44:32 » |
|
Jeżeli będziesz robił to całkiem poważnie to wyjdzie dennie i nudno. "Radio Bąbel" od razu wszystkich rozbawi i zainteresuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|