|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #15 : Maja 31, 2013, 09:21:25 » |
|
Łąka i tak jest Hirschberska.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maja 31, 2013, 10:13:16 » |
|
Na plakat odpowiem plakatem.
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maja 31, 2013, 12:24:22 » |
|
Chyba od Ciebie.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maja 31, 2013, 12:36:00 » |
|
Nie atakowałem Was swoim plakatem, tylko użyłem bardziej bezpośredniej propagandy. Będę musiał nad tym popracować, bo propaganda zbyt bezpośrednia gorsza, z tym się zgodę i nad tym będę musiał popracować. Wy mówicie jakieś hasło, a my, prosto z mostu, żeby głosować właśnie na nas. Szczerze mówiąc, myślałem przez chwilą o ataku na rywali, ale odrzuciłem ten pomysł. Co do tego ataku jeszcze, to ja rozumiem go jako przedstawienie partii rywala jako coś złego, ja natomiast przedstawiłem własną partię jako lepszą, nie mówiąc na dobrą sprawę nic o przeciwniku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maja 31, 2013, 12:44:59 » |
|
No dobra, teraz już zrozumiałem, o co dokładnie chodzi. Nie pomyślałem, o tym, tworząc plakat. Ale teraz już wiem, co powinienem w propagandzie poprawić. Przyznaję Ci rację.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maja 31, 2013, 02:19:24 » |
|
Ten plakat ma też drugie, mroczniejsze dno. Od PRL można się odwrócić, ale niestety trzeba zapłacić za to głową. Ten kto odwróci się od PRL zginie...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maja 31, 2013, 03:03:35 » |
|
Czas na coś bardziej ambitnego:
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwca 01, 2013, 06:11:16 » |
|
Facet z rurą reklamą KRPW? No powiem Ci Laszku odważne...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #26 : Czerwca 02, 2013, 02:03:20 » |
|
Plakat, za plakat.
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #28 : Czerwca 02, 2013, 03:45:12 » |
|
Ktoś jeszcze musi zgłosić swoją kandydaturę. Może Siergiej Makłow albo Erick Monde?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #29 : Czerwca 02, 2013, 04:08:09 » |
|
Rozmawiałem z Siergiejem, mówił, że zgłosi. Trzeba poczekać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|