|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #61 : Maja 13, 2013, 02:28:18 » |
|
Dzie tam, też musimy coś zyskać. Dacie nam trzy tony węgla rocznie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #62 : Maja 13, 2013, 03:34:57 » |
|
Jeśli dalej będzie obstawianie przy Grabinie, to przerwiemy negocjację, a wtedy Laszk wie, co się stanie.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #63 : Maja 13, 2013, 03:35:58 » |
|
Niby co ? Bo ja już się sam gubię.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #64 : Maja 13, 2013, 03:37:01 » |
|
Obgryzą mi paznokcie u stóp po czym wycofam się z polityki, a to sprawi, że KRPW straci wroga niezbędnego do funkcjonowania.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #65 : Maja 13, 2013, 03:41:08 » |
|
Tak więc jaką przyjmujemy strategię, czy Stary Hirschberg ma zostać oddany?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #66 : Maja 13, 2013, 03:46:48 » |
|
Dajmy im pół litra i będzie po sprawie.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #67 : Maja 13, 2013, 04:15:23 » |
|
Przypominam, że zaczynamy zyskiwać przewagę, więc jest szansa, że przerywając negocjacje zyskamy więcej, a to Wy stracicie, czyli myślę, że nie powinniście wysuwać wygórowanych żądań, tym bardziej, że gra na czas raczej nam sprzyja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #69 : Maja 13, 2013, 06:36:21 » |
|
Jestem gotów zgodzić się na Zlewnię albo Ravenholm. Bierz i bądź wdzięczny za moją łaskę, a i wstydźcie się czego się należy wstydzić.
A PMOB miał być kurwa mediatorem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #71 : Maja 13, 2013, 07:01:39 » |
|
Ma ktoś może mapę stolicy?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #72 : Maja 13, 2013, 07:15:02 » |
|
Nikt, w porę zniszczyliśmy wszystko w obawie przed weerlandyzacją.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #73 : Maja 14, 2013, 02:16:05 » |
|
Myślę, że dzielnicę można by oddać bo nie zaszkodzi nam powstanie weerlandzkiej wysepki w Hirschbergii. Potem jakby coś to nawet można by już drogą różnych układów zrobić coś podobnego w Weerlandzie np. w ramach wymiany kulturowej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #74 : Maja 14, 2013, 03:10:37 » |
|
Może zażądajmy niezależności Twierdzy Odbytnicy w Laszkbergu od Guberni Weerlandzkiej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|