Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maja 12, 2013, 04:47:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #32 : Maja 12, 2013, 06:55:37 » |
|
Chyba możemy tutaj. Nie ma potrzeby rozdzielania praktycznie jednego wydarzenia na dwa wątki.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #34 : Maja 12, 2013, 07:11:14 » |
|
Jak to czego: gminy Grabiny! To typowo weerlandzki region przecież i musimy go odzyskać.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #36 : Maja 12, 2013, 07:52:28 » |
|
Zaprzeczam twierdzeniu, że Graben jest typowo weerlandzkie. Większa część mieszkańców uważa się za Hirhshbergów. Nasze żądania są mało wygórowane. Chcemy jedynie, aby zaprzestano weerlandyzacji, a także pewnego zmniejszenia ilości Weerlandczyków w gminie. Wcześniej nie planowałem zmniejszenia ich ilości ale teraz jest to dla Grabben koniecznością bo głównie weerlandzka część naszej ludności wywołuje zamieszanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #37 : Maja 12, 2013, 08:03:54 » |
|
Skandal! To jest prześladowanie Weerlandczyków! Nie zgadzam się na wysiedlanie moich rodaków. Co do Weerlandyzacji - ewentualnie możemy z niej zrezygnować, ale musielibyście dać nam coś w zamian. Ale coś naprawdę wartościowego.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #38 : Maja 12, 2013, 08:23:28 » |
|
Zapłacenie nie jest dla nas korzystne bo właśnie zaczynamy wygrywać. Można by wrócić do status quo. Jeśli już koniecznie chcecie abyśmy zapłacili, to chociaż 5 rodzin weerlandzkich przeniesiemy poza gminę. Przypominam, że nie jet to jeszcze ostateczna propozycja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #40 : Maja 12, 2013, 08:41:31 » |
|
No dobra, przekonałeś mnie. W takim razie proponuję samo zaprzestanie weerlandyzacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #42 : Maja 12, 2013, 08:54:50 » |
|
To bardzo dobry pomysł. No więc mam dla Was majątek tego krawaciarza co i mnie kiedyś okradł, z pominięciem łąki, z której zrobiłem boisko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #44 : Maja 12, 2013, 08:58:21 » |
|
Co najwyżej dostaniecie mój niedokończony zamek !!!!!
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|