Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maja 09, 2013, 08:30:22 » |
|
Wiesz, że 47 oznacza rok produkcji? Teraz używa się AK103. Ale to straszne, że nas rozgoniono! Mimo to nie poddamy się! To był tyko pozorowany odwrót. Przegrupujemy nasze siły i wrócimy! Biedaszybnicy kopią pod Grabiną sieć tuneli, które umożliwią nam sprawną komunikcję. Ponadto zbudowaliśmy warowny obóz nad brzegiem jednej z Grabińskich rzek. Będziemy tam bezpieczni. Drewniane pale i palisady powstrzymają piekielne machiny Ramona. Gdy tylko przekupimy załogi tych dwóch kutrów z KFW będziemy mogli spokojnie dostarczać rzeką zaopatrzenie:  Załączam mapę weerladyzacji. Nieco się cofnęliśmy, ale wkrótce to nadrobimy:
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 09, 2013, 08:33:33 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #31 : Maja 09, 2013, 08:36:12 » |
|
Laszk udostępnił zdj. obozu a moi udzie już wrócili z "pożyczonymi" karabinami na kulki. muahahahahahaha
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #32 : Maja 09, 2013, 08:48:37 » |
|
Idzie nam całkiem nieźle. Tak trzymać, ja znów włączę się do walki, jak tylko lepiej wyposażę swoich ludzi.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #33 : Maja 09, 2013, 08:50:12 » |
|
Te karabiny czołgami wrzucimy do szałasu. A co to jest ta różowa kropka ?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 09, 2013, 09:03:03 wysłane przez Ramon Serano-Lopez IV »
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #34 : Maja 10, 2013, 03:45:44 » |
|
To na zachodzie? Nie wiem, takie już było na mapie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #35 : Maja 10, 2013, 04:51:58 » |
|
Dziś rano na rzece przy forcie zjawił się jeden z kutrów wyposażonych w sikawkę Gubernialnej Ligi Gaszenia Płomieni. Oprócz tego wiadra z wodą przyniosło wielu członków organizacji i mieszkańców Hirschbergii. Polano weerlandzkie obozowisko, które już wkrótce przegnije. Wówczas je podpalimy! 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #37 : Maja 10, 2013, 07:21:21 » |
|
Król jest zarządcą guberni i może tu być.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #38 : Maja 10, 2013, 07:29:38 » |
|
Muszę bronić biednych ludzi. Nie można zmarnować okazji do wysadzenia czegoś!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #39 : Maja 10, 2013, 07:34:57 » |
|
No jak oni będą robić te biedaszyby to jak się ciężkie helikoptery na ziemię postawi to ona się zawali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #40 : Maja 10, 2013, 08:19:38 » |
|
Ramon, ale ty masz szalone pomysły. Poza tym jak ziemia zapadnie się pod lądującym helikopterem to zapewne ulegnie on zniszczeniu.
Arek, ale drewno na powietrzu butwieje, nie gnije. Ale ciebie zgasiłem, muahahahaha!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #41 : Maja 10, 2013, 08:53:57 » |
|
Arek, ale drewno na powietrzu butwieje, nie gnije. Ale ciebie zgasiłem, muahahahaha!
No chyba w Weerlandzie. U nas wytworzymy próżnię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #42 : Maja 10, 2013, 08:57:36 » |
|
Laszku działania wojenne zawsze ponoszą straty.Ja jestem przekonany że jak ten helikopter na żurawiu będzie się trzymać to się nie zepsuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #44 : Maja 10, 2013, 09:45:13 » |
|
Uważam, że powinienem otrzymać część łupu, gdyż jestem królem. Poza tym i tak kontynuuję moją podróż po guberniach, więc i troszczę się o mijanych wieśniaków.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|