Mirosław Kryński
Imigrant
Posłuch 0
von Hohenzollern
|
 |
« : Maja 03, 2013, 09:19:11 » |
|
Hej-ho! Zwę się Mirosław Kryński von Hohenzollern (usynowiony przez Fryderyka von Hohenzollerna, którego z miejsca serdecznie pozdrawiam - stąd też długie nazwisko!), przybyłem do ZSKHiW z Sarmacji, po ujrzeniu dziesiątek małych wzmianek o aktywności na tutejszych terenach. Z tego, co widzę, musiałem mieć na oczach czarne okulary (i to niekoniecznie z zewnątrz), skoro wcześniej tutaj nie zawitałem!  Podróż przebiegła mi dobrze, jedynie trzy razy natknąłem się na jakieś patrole, siedem razy chowałem się w krzakach i dwa razy uciekałem z tych krzaków w popłochu. Ocean jakoś taki bezpieczny, więc kajakiem też mi się dobrze płynęło. Na szczęście, statek, na którym ów kajak był, także dość solidny.Z konkretów - przybyłem tutaj, kierowany zainteresowaniem wywołanym przez Tow. Ciecierada Ciecieląga, który, przybywszy do Sarmacji celem prowadzenia badań, wspomniał o tutejszym Uniwersytecie. Z chęcią przyjrzę się prywatnie jego pracy, przynajmniej w zakresie, który będzie mi dostępny. Doktryna Budzimiryzmu, w którym dostrzegam pewną życiową ścieżkę, także przypadła mi do gustu i pragnę zgłębiać jej tajniki. Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie Waszą Królewską Mość, serdecznie!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 03, 2013, 09:23:03 wysłane przez Mirosław Kryński »
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maja 03, 2013, 09:21:21 » |
|
Witam serdecznie !!!
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maja 03, 2013, 09:24:15 » |
|
Czołem! Zapraszam do zwiedzenia pięknej Guberni Weerlandzkiej!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Mirosław Kryński
Imigrant
Posłuch 0
von Hohenzollern
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maja 03, 2013, 09:27:03 » |
|
Ależ nie, Wasza Eminencjo, ledwie wyczytałem ze skrawka informacji dostępnych każdemu obserwatorowi, w tutejszych wypowiedziach, co nieco o wszechbudzimiryzmie. Nie doszedłem jeszcze do informacji o wierze, nikt też mi jeszcze o nim nie mówił. Chętnie jednak się czegoś dowiem. Co do zwiedzania, chętnie zwiedzę wszystko, do czego mnie tylko nogi poniosą, a czemu by nie zacząć od Guberni Weerlandzkiej? 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 03, 2013, 09:29:49 wysłane przez Mirosław Kryński »
|
|
|
|
|
|
|
Mirosław Kryński
Imigrant
Posłuch 0
von Hohenzollern
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maja 03, 2013, 09:39:28 » |
|
Jako namiętny zwolennik treściwych ścian tekstu, śmiem zaprzeczyć! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maja 03, 2013, 11:00:02 » |
|
Jestem wręcz zaszczycony faktem, że moja wyprawa naukowa przyciągnęła nową osobę do ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Tomasz Wettyn-Weerland
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maja 04, 2013, 09:35:39 » |
|
Witam serdecznie w ZSKHiW!
|
|
|
|
|
|
(~) Tomasz Juliusz baronet Valois - Wettin von Weerland - Bonaparte 
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maja 04, 2013, 12:34:58 » |
|
Ooo, Sarmata u nas  Witaj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maja 05, 2013, 05:07:43 » |
|
Witam Pana!
Zachęcam do zwiedzenia ZSKHiW i pozostania u nas jak najdłużej. Liczę, że pobyt będzie udany!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|