Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #15 : Kwietnia 30, 2013, 07:04:46 » |
|
Ależ jestem przewidujący, uciekłem zanim mi to poradziłeś, co daje mi olbrzymią satysfakcję.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #17 : Kwietnia 30, 2013, 07:17:25 » |
|
To wielkie zwycięstwo Weerlandu! Wybrałem już kilkuset Prawdziwych Weerlandczyków, którzy będą krzewić w miejscowej ludności weerlandzki styl życia.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maja 02, 2013, 01:36:36 » |
|
Dobra, gdy wierni zwolennicy naszej partii są zajęci dominowaniem Grabiny, my możemy porozmawiać o rozwoju samej partii. Czy powinniśmy starać się o nowych członków? Na pewno nasza partia powinna promować jakoś Weerland.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maja 02, 2013, 01:42:01 » |
|
Ja bym proponował aby założyciele z okazji pierwszego zjazdu napili się bimbru(Weerlandzkiego)
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maja 02, 2013, 05:24:44 » |
|
Założycielem partii jest tylko Budzimir. Ja dołączyłem do KRPW dopiero w styczniu tego roku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maja 02, 2013, 05:47:49 » |
|
To i tak się napij bo jesteś zarządcą tej guberni.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maja 03, 2013, 03:07:45 » |
|
Dzisiaj zdobyliśmy pierwszy metr kwadratowy Grabiny. To wielkie zwycięstwo Weerlandu. Teraz skupimy się na zabezpieczeniu tamtego terenu. Podbój Grabiny będzie trwał, bo jak to mówią: ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maja 06, 2013, 04:33:13 » |
|
Nie, nasza sprawa obroni się sama. Podbój... eee... to znaczy weerlandyzacja Grabiny trwa. Zajęliśmy już 1 hektar. No poniższej mapce w wielce prowizoryczny sposób zaznaczyłem zajęte tereny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maja 06, 2013, 09:44:52 » |
|
Do Grabiny wysłałem 200 młodych Weerlandczyków, którzy pomogą w weerlandyzacji, zwłaszcza wśród młodych mieszkańców Grabiny. Zawsze można by tu też przysłać PMOB. Jednostka ta słynie wszak z wierności, a wrogie nam stronnictwa podobno szykują kontrofensywę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maja 07, 2013, 08:51:36 » |
|
Powróciłem! Drżyjcie Wy bandyty jedne!
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maja 07, 2013, 10:39:50 » |
|
A my tym czasem zajęliśmy cały ar Grabiny, w tym strategiczny punkt jakim jest przygraniczna budka z piwem. Zamierzam postawić na tym terenie pomnik kultury Weerlandzkiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|