|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Kwietnia 15, 2013, 03:49:11 » |
|
HemoglobinaModel samochodu ciężarowego powstał na zlecenie firmy ObrzyneX, na zlecenie której wyprodukowano już 6 sztuk. Jest to uniwersalny samochód zdolny do przewożenia wszelkiego rodzaju towaru, a także osób. Dostępny jest w jednej tylko, Hirschberskiej wersji kolorowej. Jest to pierwszy tego typu pojazd skonstruowany przez hirshberskich inżynierów i wyprodukowany w Hirschberskiej fabryce. Polecamy rodzinom wielodzietnym. Pierwszy kupujący (nie licząc ObrzyneXu) otrzyma komplet filmów erotycznych. Cena: 5 580 loli Wyposażenie:-drzwi otwierające się (x2) -siedzenie przednie -materac -schowek -hamulec -kierownica -sznur bezpieczeństwa -silnik Dizla, importowany -koła (x8) -koło zapasowe -migacze -szyba przednia -szyby poboczne -lusterko Dane techniczne:Długość: 5,5-6 metrów Szerokość: 3 metry Wysokość: 1,5-2,5 metra Masa zasadnicza: 2006 kg Pojemność silnika: ile wlezie Rodzaj paliwa: benzyna, gaz, kocie odchody Spalanie: 34l/100 km Skrzynia biegów: z drewna V-max: 150 km/h 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwietnia 15, 2013, 04:43:33 » |
|
no nareszcie będzie można powoli rozkręcać biznes. A tak wgl to kiedy zostaną one dostarczone pod mój stolik ?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2013, 07:26:45 wysłane przez Ramon Serano-Lopez IV »
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwietnia 19, 2013, 12:24:37 » |
|
To kiedy będą te ciężarówki ?
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwietnia 19, 2013, 02:42:07 » |
|
Już są, stoją w Hirschbergu na Alei Robokopa 15.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwietnia 19, 2013, 03:11:26 » |
|
To dawaj tie kluczyki. No to jeszcze ile te ojro będzie kosztować musim uzgodnić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwietnia 19, 2013, 03:14:44 » |
|
To już inna sprawa. Oto kluczyki:  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwietnia 19, 2013, 03:18:30 » |
|
A mógłbyś to w parlmencie uzgodnić ? Będziesz moim przedstawicielem w parlmencie aby to uzgodnić ok ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwietnia 19, 2013, 03:22:16 » |
|
Po co w Parlamencie? To robota dla rządu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwietnia 19, 2013, 03:25:37 » |
|
To gdzie to napisać o rozpatrzenie tej mojej propozycji ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwietnia 19, 2013, 04:13:06 » |
|
Narodowy Komisariat Spraw Wewnętrznych -> wnioski
Ewentualnie Kancelaria Premiera.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|