|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Kwietnia 17, 2013, 02:21:53 » |
|
Odpowiedzi proszę udzielić tutaj: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=149.15Nas korytarzu się bijcie, jak Was rozprawa nie interesuje.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Kwietnia 17, 2013, 02:45:01 » |
|
Oddalam, obecnie jest czas na zadawanie pytań świadkowi Młynariewowi. Uwzględnię jednakże potrzebę dyskusji nad kwestią konstytucji, zaraz po zakończeniu przesłuchania.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #20 : Kwietnia 17, 2013, 09:31:54 » |
|
Mam, ale on jest tylko dla mnie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Kwietnia 17, 2013, 10:08:49 » |
|
Dziękuję Świadkowi. Jest Towarzysz wolny. Czy któraś ze stron chciałaby powołać własnego Świadka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #23 : Kwietnia 18, 2013, 08:45:48 » |
|
Powołałbym jakiegoś speca od prawa ZSKHiW, ale nie wiem czy taki istnieje. Najchętniej powołałbym samego króla...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Kwietnia 18, 2013, 01:43:10 » |
|
Będę miał to w uwadze, w czasie wydawania wyroku.
Jeżeli nie ma więcej pytań powołuję na świadka tow. Ciecierada Ciecieląga. Co Towarzysz wie w tej sprawie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwietnia 18, 2013, 02:29:21 » |
|
Niewiele mogę powiedzieć. Wszystkie fakty zostały już chyba wymienione. Oskarżony wraz ze mną i tow. Młynariewem zakłócał przebieg obrad, za co na całą trójkę nałożono karę finansową, w tym, że ja i tow. Młynariew ją zapłaciliśmy, natomiast tow. Monde tego nie zrobił, a dodatkowo drwił z tego, że może ponieść konsekwencje, więc można snuć przypuszczenia, że świadomie z jakiegoś powodu uniósł się honorem i postanowił kar nie płacić, aczkolwiek jest to tylko przykład potencjalnego powodu tego zachowania.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #26 : Kwietnia 18, 2013, 02:47:51 » |
|
Dziękuję, czy są pytania do Świadka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #27 : Kwietnia 19, 2013, 10:10:55 » |
|
Brak, ale mam pytanie do Wysokiego Sądu: czy w tym procesie chodzi tylko o karę naliczoną w ostatnim posiedzeniu Parlamentu? Dodam jeszcze wyciąg z mojego konta, na dowód, że nie stać mnie na zapłacenie grzywny, ani na zapłacenie kary, której rząda oskarżenie. 14637,65 Grajcarów Co wg aktualnego przelicznika daje 1062,23 lole http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1371.0
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2013, 10:19:21 wysłane przez Erick Monde »
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #28 : Kwietnia 19, 2013, 12:33:11 » |
|
Na tym twoim koncie stało się coś bardzo dziwnego. Najpierw miałeś 386 622,24 Grajcarów, potem jakaś kwota wpłynęła na to konto i nagle ilość pieniędzy na koncie znacznie spadła, do poziomu 14 637,65 Grajcarów. Jak to się stało? To chyba jakaś grubsza afera.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|