Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #30 : Września 01, 2013, 07:44:05 » |
|
A o tym to nie słyszałem.Co się tam stało ? Napisz na priv. jak coś.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #31 : Września 01, 2013, 07:46:00 » |
|
Należy jak najszybciej zorganizować blokadę. To Vergen to teren nadgraniczny. Musimy wzmocnić patrole Straży!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #32 : Września 01, 2013, 07:48:14 » |
|
Blokada załatwiona 
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #33 : Września 01, 2013, 07:51:11 » |
|
Wysyłam z Roterhirshbergu 300 ochotników i 30 strażaków, Roterhirshbergczycy potrafią się posługiwać szerszeniami jak majowie i mogą rzucać ulem lub kazać (ci mieszkańcy z wyższym levlem) szerszeniom atakować buntowników.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #34 : Września 01, 2013, 07:54:54 » |
|
Biedni znarkotyzowani dowódcy milicji nie wiedzą, że jest strajk i nie ma komu robić blokady.
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #35 : Września 01, 2013, 07:58:18 » |
|
To nie są milicjanci tylko prawdziwi Hirschbergowie oni się nie dołączają do strajku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #36 : Września 02, 2013, 11:53:07 » |
|
Jednostki KSL są już w drodze. Mam nadzieję, że stoczą fenomenalną bitwę, a następnie złożą głowy buntowników na Pomniku Bohaterstwa i Gumiaków.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #37 : Września 02, 2013, 04:26:24 » |
|
10. Dywizja wkroczyła na teren gminy. Z tego co wiem obrabowali już pierwszą lepszą hurtownię alkoholi, a obecnie błądzą po okolicy usiłując wypełnić rozkazy. Mam nadzieję, że już wkrótce dotrą na tereny opanowane przez buntowników i po raz kolejny pokonają Joksymila. CHCĘ DOSTAĆ JEGO eee... rękę. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #38 : Września 03, 2013, 11:57:05 » |
|
Stójta pany, my walczyć nie chcemy! Seksy,a nie śmierci! Nugecjować chceta?
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #39 : Września 03, 2013, 06:24:28 » |
|
Ale najpierw musicie zagwarantować nam trzy skrzynki wódki. Bez tego nie ruszymy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #40 : Września 08, 2013, 08:11:33 » |
|
Joksymil rozpoczął rozmowy z rządem, zatem region wokół Siemensburga chwilowo leży poza sferą naszych zainteresowań. Tymczasem postarałem się o wycenę kopalni, która zostanie zbudowana jeszcze tej jesieni. Jeżeli przyniesie zyski wkrótce powstanie kolejna. Wpierw jednak należy zastanowić się nad nazwą i konkretną lokalizacją.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #41 : Września 08, 2013, 08:13:06 » |
|
Może Schweinen ? A mogłaby leżeć na południu gminy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #42 : Września 08, 2013, 08:50:30 » |
|
To oczywiste. Złoża odkryto na południu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #43 : Września 08, 2013, 08:58:08 » |
|
Ale na południu tych złóż.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #44 : Września 08, 2013, 09:10:15 » |
|
Obecnie dochodzą do mnie skargi, postulaty apelują do mnie, że mieszkańcy okolicznych miasteczek kłócą się o to, gdzie ma być ulokowana kopalnia. Wobec powyższego zdecydowałem, że wybudujemy ją na jakimś totalnym odludziu, bądź też na jakimś totalnym zadupiu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|