Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #45 : Kwietnia 11, 2014, 05:01:17 » |
|
Proszę o zamieszczenie w aktualnościach plakatu wyborczego Konserwatywno-Religijnej Partii Weerlandu: 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #46 : Kwietnia 13, 2014, 04:37:28 » |
|
Przygotowałem jeszcze jeden, niewinny projekt, tym razem promujący Kult Kurdupla: 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #47 : Kwietnia 13, 2014, 08:04:49 » |
|
Co będę z tego miał? Przecież to działanie na korzyść konkretnego ugrupowania politycznego.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #48 : Kwietnia 14, 2014, 08:40:13 » |
|
Ależ inne partie też mogą przygotować swoje plakaty. Ponadto zapłacę Komisariatowi... 200 loli!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #49 : Kwietnia 14, 2014, 08:46:00 » |
|
To teraz to to jest inna rozmowa!
Dobra, zatwierdzam oba plakaty. Muszę jakiś zrobić dla PRL.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #50 : Maja 07, 2014, 09:13:33 » |
|
Proszę o zatwierdzenie plakatu, który nieznani sprawcy rozwiesili na terenie całego kraju: https://dl.dropboxusercontent.com/u/203181480/plakat%20wybory.pngNawiasem mówiąc można by też znieść to idiotyczne zarządzenie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #51 : Maja 07, 2014, 06:32:09 » |
|
Czemu miałbym nie zatwierdzić tego plakatu? Nie widzę powodu czyli zatwierdzam. A co do zarządzenia to myślałem nad tym ale jakoś nie mogę się przemóc, jako że czasami może być ono przydatne. Z drugiej strony jednak małe jest ryzyko nadużycia. Chyba, jak będę mógł, zorganizuję debatę w tej sprawie.
PS: Chyba, że nie było zarządzenia. Musiałbym się upewnić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #52 : Sierpnia 20, 2014, 06:45:02 » |
|
.
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #53 : Października 02, 2014, 02:03:28 » |
|
Trzeba wzbogacić nasz zbiór plakatów. Póki co zamiast informacji o zgonie ś.p. Laszka wrzucam taką oto grafikę patriotyczną:
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 02, 2014, 02:15:33 wysłane przez Ametyst »
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #54 : Października 22, 2014, 04:55:08 » |
|
Przygotowałem plakat wyborczy:
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #55 : Października 29, 2014, 09:30:11 » |
|
Myślę, że można już zdjąć z aktualności plakat, dotyczący wojny z Bialenią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #56 : Listopada 08, 2014, 12:00:46 » |
|
Chciałbym zaoferować NKSW wywieszenie moich plakatów wyborczych, za pewną opłatą. Jestem zdecydowany na ich rozwieszenie i w zamian za nie mogę nawet milczeć na ten temat: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=872.msg50358#msg50358A w załączniku plakaty(nie wiem czy nie będzie potrzebne lekkie zmniejszenie).
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #57 : Listopada 11, 2014, 08:25:28 » |
|
Ja też przygotowałem taki mały plakat propagandowy. Wprawdzie nie ma żadnej wojny, ani nawet "sił wiernych wielebnemu", ale trzeba dmuchać na zimne. https://dl.dropboxusercontent.com/u/203181480/plakat%20propagandowy%20dzieci%202.png
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #58 : Listopada 30, 2014, 08:49:15 » |
|
Inspirowany przemówieniem tow. Ciecieląga zaprojektowałem ten plakat. Proponuję obwiesić podobnymi różne miejsca w ZSKHiW, aby uświadomić Ludowi Szlacheckiemu, jak sprawny i dobry jest nowy rząd.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #59 : Listopada 30, 2014, 09:14:53 » |
|
Zatwierdzam plakat. Jego kopie powinny zostać jak najszybciej rozwieszone w całym ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|