|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwietnia 02, 2013, 02:28:03 » |
|
Przyjmuję, jednakże z uwagi na możliwość spłacenia grzywny rozprawa rozpocznie się 15 kwietnia 2013 r.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwietnia 03, 2013, 10:35:27 » |
|
Prawie zrobiłem w gacie... To już chyba trzeci raz jak się mnie pozywa do sądu, może tym razem Wam się uda. Trzymajcie kciuki!
A tak abstrahując od tematu, to kiedy pozwałem Milicję Narodową, to JKM czekał 5dni żeby przyjąć pozew. No ale jak pozew pisze kolega z piaskownicy to w 45minut pozew jest przyjęty. Normalka...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwietnia 03, 2013, 12:25:27 » |
|
No tak się składa, że wówczas wyjechałem i zwyczajnie nie mogłem przyjąć wniosku. Proszę mnie nie oczerniać i spojrzeć, że mój pierwszy post w oskarżeniu MN to przyjęcie pozwu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwietnia 03, 2013, 01:33:18 » |
|
Czy NKSW jest właściwą komórką do zbierania kar finansowych przyznanych w parlamencie? Ktoś tu jest nadgorliwy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwietnia 03, 2013, 01:35:04 » |
|
Skąd, to Sąd może orzec winę i nakazać spłacenie grzywny. NKSW czuwa nad bezpieczeństwem i porządkiem.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2013, 05:01:09 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwietnia 04, 2013, 08:59:10 » |
|
... a nad NKSW czuwa Pan Praworządny i Nadgorliwy:/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwietnia 04, 2013, 07:27:12 » |
|
Ale co to za różnica kto zawiadomił władze o przestępstwie? Najważniejsze, żeby ta niesłychana zbrodnia została ukarana.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwietnia 05, 2013, 09:52:49 » |
|
Faktycznie niesłychana zbrodnia. A ja czekam na proces, bo bardzo chętnie się dowiem za co te grzywny dostałem, bo coś czuję przez aureolkę, że większość została przyznana z wydumanych powodów. A jak mówi pieśń: "Nie obroni Rządu wydumane prawo..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwietnia 05, 2013, 10:52:14 » |
|
Dostałeś grzywnę za wypowiadanie się w czasie głosowania, czyli zakłócanie przebiegu obrad. Robiłeś to mimo wielokrotnych ostrzeżeń. Poza tym inni (w tym ja) też dostali grzywny i je spokojnie zapłacili.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwietnia 05, 2013, 02:09:26 » |
|
Widzę, że ktoś już wydał wyrok. Szkoda, że w sprawie o karłogwałcenie nie byłeś taki... <brakuje mi właściewego słowa..> kompetentny <o znalazłem!>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwietnia 06, 2013, 12:29:35 » |
|
Już się boję tego Waszego strasznego wyroku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|