Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #45 : Października 26, 2013, 05:09:44 » |
|
Dzisiaj stało się coś niesamowitego. Górski Pierdolec, ludowy Kurdupel, w końcu zauważył Stolcową Górę. Przybył do niej i objął nad nią panowanie, przeganiając strażników i turystów. Obawiam się, że już nikt nie będzie mógł się zbliżyć do Góry, nie mówiąc już o jej przeniesieniu. Wszak żaden prawy Weerlandczyk nie podniesie ręki na Kurdupla. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 26, 2013, 05:12:45 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #46 : Października 26, 2013, 05:32:47 » |
|
Co to nas obchodzi? Przecież Hirschbergowie go nie wyznają.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #47 : Października 26, 2013, 05:42:53 » |
|
Ale ta istota jest potężna i niebezpieczna! Zgładzi każdego, kto ośmieli się tknąć Górę!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #48 : Października 26, 2013, 05:56:11 » |
|
Taj Ci się tylko wydaje. Ogólnie to jestem przeciwny mieszania aż tak dużej fantastyki do fabuły ale skoro tak...
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #50 : Października 26, 2013, 06:19:09 » |
|
Smoki też są w ZSKHiW prawdziwe, a jednak są elementem fantastycznym. O to mi chodzi. Tylko, że one są mniej fantastyczne od bóstw, które pojawiają się osobiście w kraju. Nie popieram tego, bo ja mogę wymyślić, że pojawił się tu Pumba, Siergiej, że Murna, Tobiasz, że te 8 bóstw z Aryunu i będzie dupa blada. Mam oczywiście pomysł, jak sprawę kontynuować ale to nie zmienia faktu, że ktoś potem może każde pojedyncze bóstwo sobie ,,przywołać" na forum i robić, co mu się będzie podobało. Dlatego zrezygnowałem z interwencji Pumby podczas walk z realnymi.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 26, 2013, 06:21:52 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #52 : Października 26, 2013, 06:47:27 » |
|
Mam się za kogoś na tyle inteligentnego, że wziąłem to pod uwagę, kiedy zastanawiałem się nad tym, co robić. To, że nie mówię o swoich pomysłach, to nie znaczy, że ich nie mam. Chcę tylko zachowywać element zaskoczenia. Tak czy tak, jestem przeciwnikiem mieszania bóstw, do fabuły.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #53 : Października 26, 2013, 07:44:58 » |
|
Ciecieradzie, takimi wypowiedziami zabijasz klimat. O czymś takim możemy porozmawiać w innym wątku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #54 : Listopada 01, 2013, 07:57:50 » |
|
Wdzięczni Weerlandczycy postawili Górskiemu Pierdolcowi willę na szczycie Góry. Jednocześnie codziennie dostarczają mu wykwintne jedzenie i alkohol. Tysiące kurduplystów przybywa na spotkanie z bóstwem. Tymczasem miesiąc się skończył, a Hirschbergowie nie poprosili o Górę. Pewnie o niej zapomnieli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #55 : Listopada 01, 2013, 11:35:20 » |
|
Właśnie się dowiedzieliśmy że Górski Pierdolec został zdjęty zabity przez nieznanych sprawców (nie, nie chodzi o tą jednostkę). Podejrzewa się że to zabójstwo na tle religijnym. 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #57 : Listopada 01, 2013, 11:44:09 » |
|
Przegiąłeś Tobiaszu! Zobacz co cię teraz czeka. Kurduple wyślą Ginosaji by cię zniszczyć: http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #58 : Listopada 01, 2013, 11:50:49 » |
|
Po tym jak wytłumaczenie pijanym Weerlandczykom że to nie ja nic nie dało, uciekłem do Grabben i zabarykadowałem się w najbliższym budynku, to chyba szalety.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|