Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« : Marca 19, 2013, 06:31:07 » |
|
Odezwa Sekretarza Generalnego, Wspaniałego Założyciela i Jeszcze Wspanialszego Lidera Partii Równych Ludzi, Ciecierada Ciecieląga do Ismiralczyków.
19.03.2013
Towarzysze Ismiralczycy! Nie ma w tym nic dziwnego, że nie tylko ze strony wrogów, ale często również ze strony przyjaciół słyszycie zarzuty pod swoim adresem. Bolszewicy z Weerlandu zarzucają Wam gejofilskie praktyki, chcą was zbudzimiryzować, mówią, że powinniście ,,przebudzić się". Ja zaś mówię, że Wy nigdy nie spaliście, że zawsze byliście tymi, którzy byli najmniej senni, pozbawieni nawet możliwości snu. Nie spaliście ponieważ próbowaliście utrzymać przy życiu swojego rodzaju krzew, zewsząd otaczany przez potężne drzewa, rosnący w słabo nasłonecznionym miejscu, na mało żyznej glebie i zrobiliście to! Krzew nie osiągnął co prawda monumentalnych rozmiarów, ale przetrwał i żyje!
Kult Wilczonojoka tak jak ten krzew jest otoczony, otoczony przez budzimirystów, których olbrzymia część to skrajni bolszewicy, próbujący podciąć Waszemu Krzewowi korzenie.
Towarzysze Mieńszewicy, mimo, że nie wyznaję Waszej Wiary, to jestem pełen podziwu dla Waszych dotychczasowych działań. Mimo prób ścięcia ,,krzewu" nie daliście się, bolszewicka siekiera natknęła się na sęk, którego nie jest w stanie przeciąć. Wcześniej mogliście się jednak jedynie opierać, teraz się to zmieniło, teraz ,,krzew" może zapuszczać korzenie. Umożliwicie mu to przyłączając się do nas, do ludzi walczących o Waszą Równość!
(-)Ciecierad Ciecieląg, Sekretarz Generalny PRL
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 19, 2013, 08:21:56 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marca 19, 2013, 08:17:39 » |
|
To straszne, że oni nigdy nie spali. Ja bym 24 godzin bez snu nie wytrzymał.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marca 19, 2013, 08:27:10 » |
|
Mój rekord to ok. 35 godzin, bo uznałem pewnego razu, że nie opłaca mi się zasypiać na chwilę(ze 2 godziny bo wcześniej zasnąć nie byłem w stanie ze względu na ciekawsze zajęcia) ale potem ciężko ustać na nogach było. I masz rację Laszku, to straszne, że nie spali i za to trzeba ich podziwiać, a PRL stawia sobie za cel m.in. walkę z bezsennością w Ismiralii.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 19, 2013, 08:29:28 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marca 19, 2013, 08:28:20 » |
|
Gdy jechałem z JG do Smoleńska to łącznie spałem jakieś dwie godziny.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marca 20, 2013, 02:45:56 » |
|
Cóż, to nie Ismirala jest senna. To sen jest Ismiralski.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marca 20, 2013, 03:58:40 » |
|
KRPW co ma wspólnego z bolszewizmem? No ogólnie to nic, ale według mojej teorii bolszewizmu społecznego to jednak ma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marca 20, 2013, 07:19:48 » |
|
KRPW to uczciwi nacjonaliści i fanatycy religijni.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marca 20, 2013, 08:07:12 » |
|
Ależ ja nie podważam Waszej uczciwości, tylko mówię, że Isimiralczycy cierpią na bezsenność.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marca 20, 2013, 09:03:52 » |
|
Chyba nie, chociaż to może się zmienić kiedy Bąbel zrobi wejście smoka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marca 21, 2013, 04:19:35 » |
|
Towarzyszu Makłow! Jak reakcja Ismiralczyków na odezwę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marca 25, 2013, 01:07:28 » |
|
Są poruszeni. Wreszcie ktoś sobie o nich przypomniał. Precz z Budzimirem i jego imperialistyczno-szowinistyczną propagandą.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|