Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marca 17, 2013, 10:30:49 » |
|
Nie zapomnij Budzimirze, że też mam bimber, jeszcze z czasów Buntu Joksymila. Będąc obiektywnym to jednak rzeczywiście trzeba zwiększyć liczbę osób mieszkających w GW lub GB bo tam jest ich mniej niż w Hirschbergii.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Akrypa Swarzewski
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marca 17, 2013, 11:14:40 » |
|
Nie mam pieniędzy więc szukam pracy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marca 17, 2013, 01:08:09 » |
|
Wraz z otrzymaniem obywatelstwa otrzymasz 5000 loli.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marca 18, 2013, 06:39:08 » |
|
Jakiej jesteś narodowości? Jeżeli wiesz to możesz pracować jako eksponat w Ludzkim ZOO.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marca 18, 2013, 06:45:22 » |
|
Czyżbyś był spokrewniony z Andrzejem i Pansy Anclar-Swrzewską, naszymi, do nie dawna jeszcze, obywatelami?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akrypa Swarzewski
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marca 19, 2013, 03:06:15 » |
|
Tak jestem ich wnukiem, a mogę z chęcią pracować jako Teutończyk. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marca 19, 2013, 03:08:39 » |
|
Czy 200 loli plus wyżywienie Ci odpowiada?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Akrypa Swarzewski
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marca 19, 2013, 03:11:23 » |
|
Tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marca 19, 2013, 03:18:24 » |
|
W takim razie przygotuj jakiś w miarę sensowny opis zwyczajów Teutończyków i wyślij mi do zaakceptowania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kleks Ambroży
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #25 : Marca 21, 2013, 04:41:33 » |
|
Drogi Akrypo! olej wszystkich i zamieszkaj ze mną na wyspach! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marca 21, 2013, 04:53:48 » |
|
A ja znowu polecam śledzić rozwój Partii Równych Ludzi, bo się dość dużo w niej dzieje jak na tak krótki czas jej istnienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|