Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #45 : Kwietnia 24, 2013, 09:10:31 » |
|
Związek ogólnosportowy byłby trochę skomplikowany, aczkolwiek możliwy do zrealizowania. A z resztą, możemy jutro w szkole się nad tym zastanowić.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #46 : Kwietnia 24, 2013, 09:12:04 » |
|
Przed testami bo po nich od razu jadę do domu.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #47 : Maja 01, 2013, 08:30:41 » |
|
Ej Ciecierad ja już zbieram moją drużynę,jak na razie mam bramkarza.
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #48 : Maja 02, 2013, 02:10:26 » |
|
Ja już mam cały pierwszy skład od ponad tygodnia, ale opublikuję wszystko dopiero jak i rezerwy też uzbieram. Poza tym jak coś robisz to zrób o tym osobny wątek, żeby był zorganizowane. Nazwij klub z zimnej wódki, nad logiem może pomyśl(ja dla GKS zrobiłem ostatnio) itd.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #49 : Maja 02, 2013, 05:50:18 » |
|
Ja już mam ale dziadowski.Będę musiał w paintcie zrobić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #50 : Maja 02, 2013, 05:56:26 » |
|
Po co? W PESie można robić własne logo, ja tak zrobiłem.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 02, 2013, 06:07:53 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #51 : Maja 02, 2013, 05:59:51 » |
|
no ja taż tam robiłem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #52 : Maja 11, 2013, 08:56:04 » |
|
Towarzysze! Mamy już trzech rezerwowych. Jak tak dobrze będzie szło to za niedługo skompletujemy całą drużynę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipca 01, 2013, 08:30:47 » |
|
Jako, że mam nowy komputer, to muszę projektować drużynę od nowa. Na szczęście teraz mam dużo czasu, więc powinienem się wyrobić szybko.
Ramon dobrze mówił, że się po Grabben kręcą jacyś ludzie z bejsbolami. Pytałem ich, na co im one, a ci odpowiedzieli, że tak o sobie chodzą bo im się nudzi. Skoro nie mają co robić znalazłem im zajęcie. Już wkrótce, zaraz koło boiska, będzie znajdowało się miejsce przeznaczone dla organizacji, która będzie miała na celu wspieranie naszej drużyny swoim dopingiem oraz zakłócaniem meczy innych drużyn na zlecenie gminy. Będzie to Związek Kiboli Grabbenskich. Kiedy drużyna zaczynie rozgrywać mecze, kibole będą jeździć za drużyną i wspomagać ją na różne sposoby, jak np. zastraszając zawodników przeciwnika itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipca 01, 2013, 11:04:50 » |
|
Nie... To powinno nazywać się Związek Kiboli Gminnych.Przecież tak lepiej brzmi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lipca 02, 2013, 11:18:20 » |
|
Mi się wydaje, że lepiej brzmi grabbeńskich i przy tym raczej zostanę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lipca 02, 2013, 11:32:25 » |
|
Niech tak Ci będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #57 : Lipca 29, 2013, 05:45:09 » |
|
Po mającej miejsce dawno temu awarii komputera, wszystko co miałem utworzone odnośnie drużyny przepadło, więc musiałem wszystko edytować od nowa. Zapowiadam jednak, że zbliżam się już do końca i wkrótce podam oficjalną listę zawodników, a także zajmę się organizacją meczu towarzyskiego ze Zniczem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #58 : Sierpnia 10, 2013, 12:51:12 » |
|
Edycję zakończyłem, podaję więc listę zawodników wraz z ich narodowościami:
Bramkarze: Sędziwoj Kłos - Weerlandczyk Wojciech Februar - Hirschberg Henryk Dąb - Weerlandczyk
Obrońcy: Edward Biember - Hirhsberg Johan von Grau - Bździszewski Germanin Dymitr Iwanow - Siedmiogrodzianin z Ismiralii Baraladagasz - imigrant z AW, Węgier(nikt nie potrafi wypowiedzieć jego imienia) Zygfryd Krankenvagen - Hirschberg Leon Czerpak - pół Hirschberg pół Weerlandczyk Marek Baltazar - Hirschberg
Pomocnicy: Hans Smith - imigrant a AW, Austriak Rafał Proca - Weerlandczyk Bazyli Herlender - Hirschberg(mieszkaniec Żuław) Mieszko Landgraf - Hirschberg Andrzej Adamiak - Weerlandczyk Adam Adamiak - Weerlandczyk Racimir Dętka - Weerlandczyk
Napastnicy: Stefan Wątroba - Weerlandczyk Jan Kashtan - Hirschberg Drogodziej Mur -Weerlandczyk Sebastian Ćwiek - Weerlandczyk
Kilku naszych zawodników miało naprawdę ciekawe życie. Dwaj imigranci z AW popadli w konflikt z tamtejszą władzą i wyemigrowali do ZSKHiW ponieważ tak jak ja poszukiwali socjalistycznego raju. Johan von Grau to mieszkaniec Bździszewa, który chciał dokonać na moją osobę zamachu, ale został powstrzymany i wywieziony do Grabben. Największe zainteresowanie wzbudził Racimir Dętka. Weerlandczyk, który jednak większość życia spędził w Aralii, gdzie pracował jako płatny zabójca. Nie można też zapomnieć o świetnym bimbrowniku jakim jest Leon Czerpak. Za jakiś czas postaram się dodać zdjęcia zawodników.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #59 : Sierpnia 14, 2013, 10:17:27 » |
|
Przeprowadzamy treningi w Aralii. W międzyczasie pojechaliśmy też z drużyną do Bździszewa aby tam zrobić testy na szybkość i wytrzymałość. Polegały one na tym, że cała drużyna zatrzymywała się na jednej z centralnych ulic w mieście, a następnie jeden z piłkarzy wyciągał jednego lola z kieszeni i pokazywał go wszystkim dookoła. Po czym z wiadomych powodów cała drużyna musiała uciekać kilka km za miasto. Kilka rundek wystarczyło aby stali się bardzo szybkimi zawodnikami. Pod względem szybkości mogą już bez problemu mierzyć się z graczami profesjonalnego klubu jakim jest Znicz.Jest jeszcze cała masa zdolności, których nie zdążymy wyćwiczyć przed meczem, ale na całe szczęście, mamy też tajną broń, a właściwie dwie, które wykorzystamy podczas meczu. Mielibyśmy trzy, ale niestety broń nuklearna wyrządziłaby obu stronom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|