|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #46 : Marca 14, 2013, 08:06:17 » |
|
Ale ty jesteś chciwy. Mogę sprzedać za 3000 loli.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #48 : Marca 15, 2013, 04:51:23 » |
|
Dobra, muł jest twój. Pieniądze wpłać na konto GW.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #49 : Marca 15, 2013, 05:12:37 » |
|
Znachorzy i rzemieślnicy wystawili na sprzedaż nowe towary: -kamyki wdzięczności. Wyleczą z raka albo pozwolą zostać milionerem. A wszystko to dzięki niesamowitej sile Przyciągania®. 9681 sztuk. 10 loli za sztukę.  -gra PC "Bitwa o Krzyż". RTS produkcji lokalnego studia Laszkgames. 100 sztuk. 1 sztuka - 6 loli. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #50 : Marca 15, 2013, 05:19:04 » |
|
Biorę 1000 kamyków ale za góra 6000 loli. A ta Bitwa to pewno z wirusami. Z internetów lepiej ściągnąć.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #51 : Marca 15, 2013, 07:25:28 » |
|
A ja kupię ,,Bitwę" z wielką chęcią.
Zaraz przeleję kwotę za jedną sztukę.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #53 : Marca 15, 2013, 07:37:18 » |
|
Ja swojego czasu sprzedawałem puszki, ale dużo ich nie sprzedałem, więc wystawię je tutaj.
Na stanie 1200 sztuk, jedna kosztuje 0,2 lola(nie podaję ceny na wagę bo mi się potem liczyć nie chce).
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #54 : Marca 15, 2013, 07:57:23 » |
|
Kamyki są warte swojej ceny. 10 loli to dobra cena za szczęście, zdrowie i bogactwo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #55 : Marca 15, 2013, 11:21:29 » |
|
Przecież ten baran co je sprzedaje nie wie jak działa elektryczność. 9 loli!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #56 : Marca 16, 2013, 02:17:36 » |
|
Mogę sprzedać 1000 kamyków za 9000 loli. Jak się zdecydujesz to przelej pieniądze na konto GW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #57 : Marca 17, 2013, 01:38:35 » |
|
Na Targach można kupić nowe rzeczy, np: -ekskluzywny motocykl, 1 sztuka, 10 000 loli za sztukę  -bojowy mech, 20 ton, 200 loli za tonę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #58 : Marca 17, 2013, 08:40:37 » |
|
TOWARZYSZU MŁYNARIEWIE, czy na tych targach chłopskich znalazłyby się nasiona słoneczniku ?
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #59 : Marca 17, 2013, 09:10:25 » |
|
No pewno. 20 ton. 6 loli za kg. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|