|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marca 10, 2013, 06:00:37 » |
|
Kupiłbym kilka zbroi, ale za 20 000 za 10.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marca 10, 2013, 08:36:35 » |
|
Nie możecie kupić czegoś bez targowania?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marca 10, 2013, 08:39:27 » |
|
Na tym polegają Targi, to Tradycja.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marca 10, 2013, 08:41:13 » |
|
Towarzyszu, w Leningradzie też niby się targowali, a i tak każdy po tej samej cenie zawsze sprzedawał.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marca 10, 2013, 08:49:35 » |
|
Po zaciągnięciu opinii na temat możliwości sprzedaży własnych produktów, chciałbym Wam zaproponować na sprzedaż: Wódkę Kongresówkę 0,7 l, która jest produkowana z kartofli trizondalskich i najlepiej smakuje zmrożona!  Jako, że nie jest to byle co, a ilość tego cudu jest ograniczona na rynku, mam zaledwie tę jedną butelkę. Nie orientuję się w cenach w lolach, więc kto da więcej, ten wygrywa. Niestety nie mam konta tutaj, więc chciałbym aby zwycięzca przekazał pieniądze na TO KONTO. By to miało ręce i nogi, na oferty czekam do jutra do 22:00. Mam jeszcze opcję: KUP TERAZ - za 300 tys. loli, wg. zasady: kto pierwszy, ten lepszy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marca 10, 2013, 08:50:25 » |
|
Cała wieś zrobi zrzutkę.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marca 10, 2013, 09:03:45 » |
|
Taniej wyjdzie targując się 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marca 10, 2013, 09:12:17 » |
|
Grabina się chętnie dołoży. To po ile Laszku? Połowę Grabina, połowę Laszkberg czy się targujemy?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marca 11, 2013, 04:51:22 » |
|
Dam 300 loli, ale pod warunkiem, że wpierw sam wypijesz kieliszek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #25 : Marca 11, 2013, 05:20:14 » |
|
Jeszcze trzy zera i mam kupca. Pytanie, kto ma sam wypić kieliszek? Jeśli ja, to bardzo chętnie  Skoro licytacja rozpoczęta, to czekam na dalsze oferty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marca 11, 2013, 05:25:00 » |
|
0,28 lola!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #29 : Marca 11, 2013, 05:39:10 » |
|
Panie! Pan mnie nie denerwuj bo ja krzesło mam pod ręką. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|