|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marca 13, 2013, 04:31:44 » |
|
Sporządziłem nieco dokładniejszą mapę. Zapraszam do komentowania, wprowadzania poprawek itp.
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marca 13, 2013, 05:46:43 » |
|
Co inni o tym sądzą? Może jakieś nazwy dla rzeki w Bździszewie?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marca 13, 2013, 05:55:04 » |
|
Ja bym to tak zostawił.Co do rzeki to podoba mi się pomysł Budzimira.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marca 13, 2013, 06:33:26 » |
|
Ja również.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marca 13, 2013, 08:54:21 » |
|
To i ja przystaję. Będę miał czas to oznaczę lepiej odcinek do Laszkbergu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marca 20, 2013, 03:38:28 » |
|
W załączniku jest proponowana przeze mnie lokalizacja. Koniec umieściłem na północy Weerlandu, gdyż z jednej strony przecież nie poprowadzimy przez Neomezyt, zaś z drugiej odcinek graniczny Rzeżuchy jest niebezpieczni, a i niedostepny.
Co na to Wielebny?
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marca 21, 2013, 01:33:40 » |
|
Nazwa rzeki- Bździszewianka. Co Wy na to?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marca 21, 2013, 01:49:43 » |
|
Przecież Bździszewo ma mieć docelowo klimat niemiecki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #25 : Marca 21, 2013, 03:08:29 » |
|
To może Bschtschieschevieanka??
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marca 21, 2013, 03:28:34 » |
|
Jak dla mnie nieoficjalnie została. Trzeba poczekać jednak, aż ktoś się na poważnie Bździszewem zajmie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #28 : Marca 21, 2013, 03:29:04 » |
|
A ja tam nawet zapomniał o tej propozycji.
Rozumiem, że rzeka jest szara z powodu brudu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kleks Ambroży
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #29 : Marca 21, 2013, 04:44:02 » |
|
Ja chciałbym tak troszkę odbiec od tematu, ale jeśli mam mieszkać na wyspach to po uzyskaniu obywatelstwa bardzo chętnie zapisze się do MW, ktoś prowadzi takie zapisy? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|