|
Gieorgij
|
 |
« : Marca 02, 2013, 06:43:06 » |
|
Nazwa tematu jest zaczerpnięta z apeli ZHP... Do rzeczy. Wszelkiego rodzaju prośby i wnioski piszemy tutaj. Staramy się jakoś bardzo nie komentować a już broń boże nie kłócić. Chodzi o to by wprowadzić przejrzystość. Jeśli ktoś jednak chce coś skomentować to niech daje i już ale... z umiarem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marca 04, 2013, 11:26:50 » |
|
Mam taką prośbę by Komendant vel Zarządca GA częściej się pojawiał w kraju i swoim urzędzie:)
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marca 04, 2013, 10:39:44 » |
|
Rozpatrzono pozytywnie;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marca 05, 2013, 01:18:52 » |
|
Mam taki wniosek żebyś otworzył szyfladę z medalami (ta po lewo w biurku) czy nagrodami i odznaczył Bronisława Werbanowskiego bo zdobył dla klubu nagrodę za najlepszego pomocnika i najwięcej asyst. Na nagrodę zasługuje też filar tej drużyny- Szymon Krakowiak jedyny, który nie opuścił żadnego meczu (wiadomo, bramkarz). I na koniec jeszcze taki wniosek żebyś wybudował gdzieś pod lasem ośrodek dla AFM, bo chłopaki (i dziewczyny) nie mają gdzie na biwak jechać. Nie wiem czy wiesz, ale trzeba wniosek o wycenę napisać do NKSW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marca 05, 2013, 05:21:20 » |
|
Chyba lepiej napisać o wycenę, zaś tutaj proponuję po prostu wykupić kawałek terytorium. Przy okazji można ich wysłać na wakacje na Żuławy.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marca 05, 2013, 10:13:39 » |
|
Te wyceny zalatują mi biurokracją...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marca 05, 2013, 10:19:23 » |
|
Monde to wymyślił, jego oskarżaj. Tak czy inaczej póki co trzymajmy się prawa.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marca 06, 2013, 01:19:26 » |
|
Mea culpa- miałem zaćmienie umysłu;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marca 06, 2013, 04:52:07 » |
|
I tak jeżeli pakt utrzyma się w obecnej formie ustawa o opłatach nie będzie dotyczyć ARA, więc będziecie mogli legalizować wszelkie samowole, ale poczekajcie jeszcze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marca 09, 2013, 09:15:55 » |
|
ja szczerze mówiąc trochę nie orietnuje się co się dzieje więc... Jeśli coś zależy ode mnie to mówić to wprost;) jeśli mam napisać wniosek o wycene czy inne pierdoły to mówić... Mamy nie kumatego Przewodniczącego... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marca 11, 2013, 04:22:06 » |
|
Musisz udać się do Narodowego Komisariatu Spraw Wewnętrznych (taki duży, złoty budynek) tam w dziale "wnioski" złożysz wniosek o wycenę ośrodka treningowego AFM (obiekt niekomercyjny). A jak już tam będziesz złóż wniosek o wycenę Wytwórni Paliw Syntetycznych(obiekt komercyjny) bo mam pomysł na budowę nowego typu samolotów, a do tego mi ta fabryka potrzebna.
P.S. A jak będzie z nagrodami, o których wcześniej pisałem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marca 16, 2013, 09:40:09 » |
|
a coś więcej o tych obiektach? ich wielkość lub zdjęcie? Podeślesz tych, których trzeba nagrodzić do mojej rezydencji?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marca 18, 2013, 02:44:24 » |
|
co do nowej fabryki to jutro Ci szczegóły podeślę, tak jak obywateli do odznaaczenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marca 29, 2013, 05:08:05 » |
|
Mam pytanie: Czy ktoś pisze Kodeks Karny dla Aralii?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwietnia 02, 2013, 09:53:39 » |
|
Na razie nie, bo prace w komisji utknęły. Co mamy pisać, jak ostatecznej treści paktu nie znamy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|