|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #31 : Marca 10, 2013, 06:02:48 » |
|
Zamknijmy dla zabawy Neomezyt na kilka miesięcy.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Wszetopełk Gładki
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #32 : Marca 10, 2013, 07:19:42 » |
|
Można by zarządzić na jedną noc aby wszyscy zostali w domach następnie śledzić jednego wypuszczonego wilkołaka aby zaprowadził nas do reszty. Myślę ,że ten pomysł mógłby się udać gdyby nastał nawrót choroby.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #33 : Marca 11, 2013, 04:55:44 » |
|
Proponuję powierzyć tow. Gładkiemu misję w Neomezycie i zobaczymy jak się sprawdzi.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #34 : Marca 11, 2013, 08:07:07 » |
|
Ale tą sprawą zajmuje się już sporo osób. Po co kolejna? Poza tym sytuacja jest już opanowana.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Wszetopełk Gładki
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #35 : Marca 12, 2013, 03:27:59 » |
|
Jeśli będzie potrzeba to zgłaszam się w pierwszej linii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #37 : Marca 12, 2013, 08:28:45 » |
|
Dobra, Wszetopełk. Wyruszysz do gminy Rozpierducha, walczyć z wilkołakami. Masz tu apteczkę i walcz ze złem.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #38 : Marca 12, 2013, 08:46:07 » |
|
chyba widziałem wilkołaka zrobiłem mu zdjęcie : 
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #39 : Marca 30, 2013, 06:19:45 » |
|
Walka ze wścieklizną zakończyła się sukcesem. Zaszczepiliśmy niemal wszystkich mieszkańców terenów zagrożonych chorobą. Wilkołaki zostały wyleczone. Jedną z niewielu ofiar wścieklizny pozostaje Wszetopełk Gładki. Gdy Wszetopełk patrolował pewnego dnia las, wilkołak odgryzł mu wszystkie kończyny. Jako, że Gładki został tym samym zarażony wścieklizną, nogi i ręce odrosły mu, acz cały zmutował. Moglibyśmy podać mu lekarstwo, ale boimy się że wtedy nowe kończyny mu odpadną. Zamierzam wysłać go do ludzkiego zoo w Hirschbergii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #41 : Marca 30, 2013, 06:35:21 » |
|
To straszne! Trzeba wyszkolić więcej wiedźminów i zrobić im bazę w Neomezycie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katarzyna Hans
Imigrant
Posłuch 0
Nie bij, wytłumacz: gg 9157023
|
 |
« Odpowiedz #42 : Kwietnia 08, 2013, 08:59:09 » |
|
No żesz... Ja mam pytanie, co z tymi wilkołakami? Włóczę się tak po Waszym kraju beztrosko, nieświadoma, że coś mnie może w nogę użreć. I potem do końca życia będę wydawać majątek na krem do depilacji? Pozbyliście się Towarzysze tej wścieklizny na dobre?
|
|
|
|
|
|
Katarzyna van der Ice - Hans żona Marcela Hansa
|
|
|
|
|
Katarzyna Hans
Imigrant
Posłuch 0
Nie bij, wytłumacz: gg 9157023
|
 |
« Odpowiedz #44 : Kwietnia 08, 2013, 09:15:19 » |
|
Na razie spokój, coś może być we wschodnim Neomezycie (prawobrzeże Rzeżuchy) jeśli przylazło z Dzikich Ord.
Hm, narazie jeszcze nic mi to nie mówi (jestem kiepska z geografii). Cóż, będę się strzegła. Chyba, że akurat pokłócę się z mężem. Wtedy niech strzeże się wilkołak 
|
|
|
|
|
|
Katarzyna van der Ice - Hans żona Marcela Hansa
|
|
|
|