|
Erick Monde
|
 |
« : Lutego 27, 2013, 01:51:27 » |
|
Ogłaszam, że Rajd Szutrówka rozpocznie się 23 marca tego roku. Wszystkich obywateli prosiłbym o rozreklamowanie rajdu.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lutego 27, 2013, 04:13:44 » |
|
To przygotuj jakieś teksty i materiały promocyjne. Można zareklamować w gazetach, na FM i w biurach promocji.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lutego 27, 2013, 08:05:27 » |
|
Niektórzy ludzie to potrafią angażować innych do roboty.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lutego 28, 2013, 12:47:25 » |
|
A jakich materiałów Ty potrzebujesz?? Bo nie kumam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lutego 28, 2013, 02:03:54 » |
|
Chodzi o plakaty, hasła, teksty promocyjne. Przecież jesteś organizatorem.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lutego 28, 2013, 02:18:28 » |
|
Nie mam czasu na plakaty. Podaj nazwę i termin rajdu, roaz o co w nim chodzi, nie wystarczy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lutego 28, 2013, 02:24:49 » |
|
Czy nie chodzi o to aby było jak najatrakcyjniej? Mogę podać informacje w najbliższym numerze 'Informatora'. Polecam też opisać wszystko na FM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marca 01, 2013, 01:33:47 » |
|
Chodzi, chodzi. Mam wszystko za Ciebie robić? Będzie też reklama w Echu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marca 01, 2013, 04:01:32 » |
|
Ja przygotowałem plakat reklamujący rajd. Na pewno się nada.
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marca 01, 2013, 04:09:46 » |
|
Spodziewajmy się sporej ilości zawodników z IFi Al Rajnu. Nie mam czasu na plakaty. Podaj nazwę i termin rajdu, roaz o co w nim chodzi, nie wystarczy?
Skoro nie masz czasu to po prostu przełóż termin, po co się spieszyć zamiast dopracować szczegóły?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marca 01, 2013, 04:11:04 » |
|
Nie rób tego, bo będę musiał przerobić plakat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marca 01, 2013, 08:31:25 » |
|
Ja też zrobię plakat jak skończę projektować "Brzęczącą Pszczółkę Maję".
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marca 02, 2013, 11:07:47 » |
|
Plakat to nie jest najważniejszy element organizacji rajdu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marca 02, 2013, 01:06:13 » |
|
Jeżeli nie zależy Ci na promocji to tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|