|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Lutego 20, 2013, 05:37:06 » |
|
Sypialnia UniwersyteckaJest to główna aula wykładowa Uniwersytetu Królewskiego oraz miejsce, gdzie obywają się wszelkie uroczystości m.in. nadania tytułów naukowych oraz inne wydarzenia, podczas których profesorowie występują w tradycyjnych głupich szatach. 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lutego 20, 2013, 08:04:43 » |
|
Promocja doktorska Ciecierada CiecielągaW sali zgromadziła się grupa osób w dziwnych szatach. Wypili wspólnie pół litra wódki i zgromadzili się przy fotelu rektorskim.Towarzyszu Doktorancie! Итак, я, промоутер установленных законом, вы Цецераду Цецелагу, на основании решения моего кандидата в Департаменте назначить истории и объявить о выдвижении и признать, что вы все права и привилегии, связанные с докторами наук. В подтверждение этого здесь дает вам сертификат. Gratuluję!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2013, 08:06:59 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lutego 21, 2013, 03:18:25 » |
|
Oto fotografia z wczorajszej uroczystości: Od lewej stoją: Rektor, Prorektor ds. Finansów, Kierownik WNPiM, Kierownik WRiK, Przedstawiciel partnerskiej ABH, Doktor Ciecieląg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lutego 22, 2013, 03:55:53 » |
|
Trzeci od lewej to chyba babka (albo posłanka Grodzka). Na tej fotografii nie ma nikogo podobnego do mnie:(
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lutego 24, 2013, 06:20:12 » |
|
Jak nie, jak tak. Wszyscy pozostali to potwierdzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lutego 26, 2013, 02:20:51 » |
|
masz królewskiego pypcia na oku i niedowidzisz
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lutego 26, 2013, 03:44:14 » |
|
Mam okulary i wszyscy to potwierdzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpnia 08, 2013, 06:18:24 » |
|
Uroczystość wręczenia doktoratu honoris causa Marcelowi HansowiW Sypialni Uniwersyteckiej zgromadzili się przedstawiciele kadry naukowej uczelni ubrani w tradycyjne wdzianka, Marcel Hans (w takimż samym stroju) a także pewna ilość zaproszonych gości. Rektor podchodzi do mównicy, wyciąga kartkę i odczytuje: Towarzyszu Prezydencie! Итак, я, промоутер установленных законом, вы марцел ханс, на основании решения моего кандидата объявить о выдвижении и признать, что вы все права и привилегии, связанные с докторами наук. В подтверждение этого здесь дает вам сертификат. Rektor wręcza dyplom i składa gratulacje. Wszyscy klaszczą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpnia 08, 2013, 06:22:04 » |
|
Wasza Królewska Mość! Towarzysze Naukowcy! Towarzysze Nienaukowcy!
Jestem szczerze wzruszony tą chwilą. To dla mnie wielki zaszczyt! Chciałbym z tego miejsca serdecznie podziękowań Towarzyszom za tak szczególne wyróżnienie dla mnie - obcokrajowca przecież - które tutaj otrzymałem z rąk Jego Królewskiej Mości. Mam nadzieję, że współpraca między naszymi narodami, której jestem zwolennikiem, i która pewnie jest powodem przyznania mi tego zaszczytnego tytułu, będzie dalej rozkwitać!
Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|