|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« : Lutego 17, 2013, 07:09:02 » |
|
W dniu dzisiejszym rozpoczęła się budowa wieży w gminie Odmęty. Budowę zleciłam, gdyż mam taki kaprys chcę mieć gdzie knuć tajne plany muszę mieć gdzie wypocząć. Planowany termin zakończenia budowy - 23 lutego 2013 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 17, 2013, 09:12:00 wysłane przez Pansy Anclar-Swarzewska »
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lutego 17, 2013, 09:23:34 » |
|
Ten wielki budynek zmieni oblicze Weerlandu.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lutego 17, 2013, 09:26:52 » |
|
Jeszcze się stanie atrakcją turystyczną, ajajaj:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miłodziad Jackblackowski
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lutego 21, 2013, 04:19:06 » |
|
To świetny pomysł na zysk. Powinnaś pobierać pieniądze za wstęp i wycieczki z przewodnikiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lutego 24, 2013, 12:56:29 » |
|
Gospodarz wspaniały, jednak robotnicy leniwi, wolno budują! Już niedziela, a ja dopiero otwieram! No nic.. Miło mi zaprezentować wszystkim wieżę w Odmętach. Wszystko poszło według projektu , może nawet udostępnię parter do zwiedzania.. Póki co zapraszam wszystkich mieszkańców Hirschbergii i Weerlandu na herbatkę z ewentualnym prądem. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lutego 24, 2013, 09:02:14 » |
|
Muszę tu ściągać moich turystów z Trizondalu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lutego 24, 2013, 09:43:53 » |
|
Hola, hola, nie tak szybko!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marca 02, 2013, 12:36:49 » |
|
Do pogrążonej w śnie Wieży wbijają niespodziewanie milicjanci. Po chwili wyciągają zaspaną Pansy Anclar-Swarzewską i Andrzeja Swarzewskiego na dwór i wsadzają do radiowozu.
Milicjant zwraca się do państwa Swarzewskich: - Są państwo oskarżeni o szpiegostwo, sianie zamętu, sabotaż i eee.. takie tam. Pojedziemy na komendę w Laszkbergu, tam wszystko wyjaśnicie i pozostaniecie aż do wyjaśnienia sprawy.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marca 02, 2013, 12:39:48 » |
|
No dobra, ale pod jednym warunkiem. Chcemy do tej samej celi.
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marca 02, 2013, 12:40:53 » |
|
Tutaj to nawet jak próbujemy być poważni, to nie wychodzi.. ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marca 02, 2013, 08:46:23 » |
|
To w komendzie w Laszkbergu są cele?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|