Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lutego 06, 2013, 10:50:44 » |
|
Kolejne prześladowania mniejszości religijnych? Dobrze że jednak nie zdecydowałem się przejść do Kościoła Maradony.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lutego 06, 2013, 01:30:29 » |
|
Budzimiryści muszą walczyć o swoje prawa.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lutego 06, 2013, 02:42:46 » |
|
Nie przeczę, ale jakby nie patrzeć to Kościół Maradony jest bardzo liczny(w realu), nie chcę ich bronić, jednak sądzę, że tolerancja religijna w ZSKHiW powinna być większa i Tow. Makłow np. powinien się ze mną zgodzić. Zdziwiło mnie, że ktoś kto niedawno tk walczył o własną religię teraz chce wyznawcom Maradony uniemożliwić sprawowanie obrzędów.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lutego 06, 2013, 04:03:08 » |
|
Mówię, zaaresztujcie piłkarzy! Niedługo utworzy się nowa religia z prorokiem Piłką na czele. Słyszałem, że ta sekta jest popularna już w Aralii!
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lutego 06, 2013, 07:42:22 » |
|
Na dodatek prorok Piłka praktykuje zasady masochizmu: Kopnij mnie!
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lutego 07, 2013, 10:25:52 » |
|
Maradoniści wiedzą, że piłka to nie prorok, prorokiem był Alfredo di Stefano, Paulinho Alcantara i kilku innych. Ale piłka to tylko święty przedmiot dla nich. W Aralii są takie sekty ale zwróćmy uwagę na to, że tam jest to możliwe dzięki temu, że Aralczycy to nie są cywilizowani ludzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lutego 07, 2013, 11:36:20 » |
|
Ja nikogo nie mogę bezpodstawnie aresztować. Jak chcecie zakazać piłki nożnej do zgłoście projekt ustawy do parlamentu.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lutego 07, 2013, 01:11:06 » |
|
Jesteś pierwszotezowcem?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|