Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« : Lutego 03, 2013, 09:45:11 » |
|
Witajcie o wy Najwspanialsi z Wspaniałych oto ja wasz towarzysz Ramon Serano-Lopez IV przybywam do was by oczyścić me nazwisko które zostało zbeszczeszczone przez mego pra dziada.Podpalił on chatę najgorszego wroga naszej rodziny.Ja przychodzę z dalekich stepów za Bajkałem górskiego ludu Dziabaduchów niestety mój pra dziad został z tamtąd wygnany moja zodzina migrowała w najdalsze zakądki Świata a ja chcę by moje nazwisko zostałe wkońcu pochwalone .Poszukuję też zaginionego kuzyna,pra wnuka brata mego pra dziada podobno jest w tym kraju.Mam nadzieję iż ten kraj przywita mnie bardzo miło.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lutego 03, 2013, 09:48:45 » |
|
Dziabaducha, a wiec witam rodaka. Polecam zamieszkanie w Grabinie gdzie jestem soltysem. Co do kuzyna to nie wiem, bo do tej pory bylem jedynym Dziabaducha w tym kraju. Wielce prawdopodobne ze jestesmy spokrewnieni bo w mojej rodzinie krazyly pogloski ze pradziadek mial brata z ktorym w wieku lat bodajze 10 zostal rozdzielony. Obie historie bardzo do siebie podobne.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 03, 2013, 10:00:16 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lutego 03, 2013, 09:54:50 » |
|
o tak Mistrzu moja rodzina była bardziej dzikim ludem
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lutego 03, 2013, 09:57:45 » |
|
Witaj! Mam nadzieję, że przybywasz po naszej stronie walczyć o dobrobyt i monarchosocjalizm. Zachęcam do poczytania FAQ ( http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1439.0). W razie pytań każdy chętnie odpowie. A tak poza tym to co planujesz czynić w naszym Królestwie?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lutego 03, 2013, 10:06:31 » |
|
Królu będę po waszej stronie,będę chciał oczyścić me nazwisko.Z chęcią przeczytam to co mi podesłałeś. Tak jak powyżej napisałem będę poszukiwał mego kuzyna. Po więcej informacji będę się Ciebie,moja Łaskawość,(za pozwoleniem) pytał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lutego 03, 2013, 10:09:58 » |
|
Zachęcam, byś za tydzień wystąpił o obywatelstwo. Jeżeli chodzi o kuzyna to postaram się pomóc. Masz jakieś informacje?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lutego 03, 2013, 10:12:28 » |
|
Królu ja i mój kuzyn pochodzimy z ludu Dziabaduchów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lutego 03, 2013, 10:15:42 » |
|
Mamy jednego z Waszego plemienia- Ciecierada Ciecieląga. Znajdziesz go w Grabinie i w siedzibie Narodowego Komisariatu ds. Sił Zbrojnych. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lutego 03, 2013, 10:18:40 » |
|
Dziękuje Panie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lutego 03, 2013, 10:19:25 » |
|
Przecież Ciecierad już napisał, że jest jego rodakiem. Po co to powtarzać?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lutego 03, 2013, 10:21:55 » |
|
Dziękuje Panie  U nas raczej nie używa się tego zwrotu w taki sposób. Częściej mówimy per Towarzyszu lub (do mnie) królu. Oczywiście używanie zwrotu pan nie jest zabronione.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lutego 03, 2013, 10:31:54 » |
|
ok będę normalnie pisał.A z towarzyszem to król chyba musi lubić Rosję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lutego 03, 2013, 10:37:06 » |
|
Rosja to moja Matka i Kochanka odkąd odwiedziłem ją z tow. por. Ciecieradem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|