|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #75 : Sierpnia 07, 2013, 04:17:28 » |
|
07.08.13 r. Hirschberg-Arkopolis
Informuję, iż chciałbym rozwiązać umowę ubezpieczeniową, zawartą dnia 7.02.2013. Jednocześnie nie zamierzam wpłacać zaległych składek, gdyż informację o chęci rozwiązania umowy przedłożyłem zawczasu, co jestem w stanie potwierdzić, zaś w/w umowa nie zobowiązuje mnie do uiszczenia żądanych opłat.
(-) Arkadiusz Filip
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #76 : Sierpnia 13, 2013, 11:04:39 » |
|
Niestety- bez wpłaty zaległych składek rezygnacji nie przyjmuję. I zapewniam, że firma proces wygra, tylko nie obrażaj się na mnie i nie wyżywaj na Aralii. Chciałem to pokojowo załatwić, ale jak tak to jeszcze dzisiaj piszę do Domu Trybunałów. P.S. Do czasu ogłoszenia terminu procesu masz czas. Zapłacisz półtorej składki kwartalnej i nie ma problemu.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #77 : Sierpnia 14, 2013, 11:57:51 » |
|
I zapewniam, że firma proces wygra,
Jaki! Wydał wyrok przed procesem! A sam mnie pouczał, że tak nie wolno.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #78 : Sierpnia 14, 2013, 04:56:51 » |
|
A Laszk jak zwykle nie doczytał...
Ja tylko powiedziałem, że wygram. A po drugie jestem stroną w procesie, a nie świadkiem (jak Ty kiedyś). Świadkowi takich rzeczy nie wolno mówić, poszkodowanemu chyba tak- prawda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #80 : Sierpnia 17, 2013, 12:03:27 » |
|
Czytając tę Waszą dyskusję oraz rozmowę na sali procesowej dochodzę do wniosku, że w ZSKHiW abstrahując od sądów potrzeba by centrum mediacji i arbitrażu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #81 : Sierpnia 21, 2013, 11:14:05 » |
|
Oj przydałby się. Tylko znajdź mi osobę w 100% neutralnego...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #82 : Sierpnia 21, 2013, 11:44:58 » |
|
To nie są tanie rzeczy  Ostatecznie taka osoba nie musi znać całego prawa ZSKHiW, po prostu bierze pod uwagę argumenty obu stron i na tej podstawie feruje wyrok. Można więc śmiało wziąć kogoś z zagranicy (nie mówię o mnie).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #83 : Sierpnia 21, 2013, 11:50:23 » |
|
Może tow. Daniło de la Vega by się zgodził?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #84 : Sierpnia 21, 2013, 02:50:34 » |
|
Ostatecznie możecie też przyjść na Ring do Trizondalu, obie strony przedstawiają swoje racje, mają czas na dyskusję, a mieszkańcy w ankiecie oceniają: http://trizondal.org/forum/viewforum.php?f=78Czemu do nas, a nie u Was? U nas jesteście osobami neutralnymi, więc wygrałby ten, który miałby lepsze argumenty, natomiast tutaj każdy się zna już 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|